NY HYBRID YTELSE

Splitter nye CR-V Hybrid reagerer raskt, er drivstoffeffektiv og ligger som støpt på veien. Det intelligente og svært avanserte hybride drivverket gir en sømløs kjøreopplevelse.

  • OPTIMAL EFFEKTIVITET MED

    Tre kjøremoduser

  • 2-HJULSTREKK OG

    4-hjulstrekk

Honda CR-V Hybrid sett skrått forfra med illustrasjon av virtuell prøvekjøring.
Honda CR-V Hybrid sett skrått forfra med illustrasjon av virtuell prøvekjøring.

VIRTUELL PRØVEKJØRING

Bli med på en virtuell prøvekjøring i CR-V Hybrid og finn ut mer om ytelse, styling, sikkerhet og tilkoblingsmuligheter i verdens mest populære SUV.

Bla

Sett deg inn i hybriden

Enda en milepæl for Honda CR-V.

i-MMD (intelligent Multi-Mode Drive)-teknologi gir eksepsjonell ytelse og fremragende drivstofføkonomi. Dens aerodynamiske linjer, opprettet rundt et helt nytt chassis, gjør denne 5. generasjonen CR-V-en til en ekte førerens SUV. Når du er inne i den, kan du nyte et luksuriøst og sofistikert interiør som inneholder det nyeste innen hjelpemidler og infotainment sammen med komforten, plassen og allsidigheten som CR-V er kjent for.

Nærbilde av Honda CR-V Hybrid-logo.
Nærbilde av Honda CR-V hybridbil nøkkel.
Honda CR-V Hybrid i gatemiljø, sett fra siden.
Honda CR-V Hybrid frontlys, sett forfra.

Sammenligne driftstyper

Honda CR-V kan leveres med ulike motorer og girkasser – inkludert en ny 1,5 VTEC TURBO – som alle er bygd for ytelse.

Honda CR-V bensin En avansert, drivstofføkonomisk 1,5 VTEC TURBO bensinmotor med 6-trinns manuell eller CVT automatisk girkasse. Et utvalg av 2WD- og 4WD-versjoner er tilgjengelig, inkludert et 7-seters alternativ.
Rød Honda CR-V bensin sett skrått forfra. Honda CR-V bensin En avansert, drivstoffeffektiv 1,5 VTEC TURBO bensinmotor med 6-trinns manuell eller 7-trinns automatisk CVT-girkasse. (Effekten er 173 Hk / 220 Nm med den manuelle girkassen og 193 hk / 243 Nm med CVT-girkassen.) Du kan også velge mellom to- og firehjulsdrift, samt en versjon med 7 seter.
Hvit Honda CR-V Hybrid sett skrått forfra. Honda CR-V Hybrid En 2,0 liters bensinmotor med atkinsonsyklus arbeider sammen med to elektriske motorer – én fremdrifts- og én generatormotor – og det hele styres av et intelligent flermodussystem (i-MMD) som gir 3 kjøremoduser: Hybrid, motor- og elektrisk drift. Kan leveres med tohjulsdrift og firehjulsdrift.

Utforsk 1,5 VTEC TURBO

Din CR-V Hybrid

Gi den ditt personlige preg.

Det er mange måter å gjøre CR-V Hybrid litt mer «deg» på. Velg enten det brede utvalget av individuelle elementer eller velg en spesialdesignet tilbehørspakke. Du kan tilføre bilen personlige detaljer som virkelig gjør den til din.

Honda CR-V Hybrid sett skrått forfra i gatemiljø.

HØYESTE SCORE FOR SIKKERHET

Vår nye CR-V har fått den høyeste scoren, 5-stjerner, i de siste Euro NCAP-sikkerhetstestene.

Sikkerhet ligger til grunn for alt vi gjør og er vel så viktig som gleden du opplever når du kjører bilen. Nye CR-V har et innovativt design i tillegg til Honda Sensing™ – en serie med teknologiske løsninger for aktiv sikkerhet og førerassistanse, som gir den mest omfattende kombinasjonen av sikkerhetsfunksjoner i sin klasse. 

Nye Honda CR-V slutter seg til de andre Honda-modellene som har blitt testet av Euro NCAP: Jazz, HR-V og Civic – alle har fått den høyeste scoren, 5-stjerner, av Euro NCAP.

Gå til hovedside
Honda

Laster ... Vær tålmodig.