CR-V er en selvladende fullhybrid. Den kjører jevnt og effektivt, og når du akselererer, i motsetning til en mild hybrid, får du umiddelbar elektrifisert ytelse.

Batteriikon

Føl kraften

Det smarte med Hondas e:HEV-system er at fullhybrider kan kjøre på stillegående elektrisk kraft som en mild hybrid ikke kan gjøre. Nye CR-V leverer enestående elektrifisert ytelse og god kjøreøkonomi.

Ikon for lave utslipp

Du trenger ikke å plugge inn

Honda e:HEV fullhybrider er selvladende og henter kraft fra regenerativ bremsing. Det er ikke behov for strømforsyning, noe som sparer deg for tid og problemer med å installere et ladepunkt.

Ikon for drivstoffeffektivitet

Mer effektivt

CR-V hybriden er en økonomisk SUV – vår komfortklasse kan kjøre opptil 860 km før neste drivstoffstopp og oppnår CO2-utslipp på bare 161-163 g/km.

Modus-ikon

Ro i sjelen

Energien fra batteriet mater ikke bare elektromotorene til å levere spennende ytelse, dette reduserer også kjørekostnadene og kommer med 5 års/100 000 km garanti.

Elektrisk drift gir en øyeblikkelig og jevn respons fra en stillestående start ved å bruke energien som er lagret i batteriet til å drive den elektriske motoren.

Hybriddrift kombinerer elektrisitet og bensin for daglig kjøring og gir spennende akselerasjon.

Motordrift bruker bensin for å opprettholde høyere hastigheter på motorveier.

Regenererende bremsing bruker energien som genereres av den elektriske motoren ved bremsing for å lade batteriet.

Finn ut hva det er som gjør hybridene våre så spesielle

Ta en nærmere kikk

Eksteriør

*
*
  • Platinum White Pearl Kr 7 000

Interiør

*
*
  • Svart skinn og syntetisk skinn

Føl deg trygg

Honda SENSING er en pakke med smarte sikkerhetsfunksjoner som varsler deg om farene du kanskje ikke ser. Den er laget for å holde deg og passasjerene dine trygge. 

Lukk

Designet for en mer fornøyelig kjøretur