Tre-fjerdedels front Honda CR-V Hybrid i ørkenmiljø.
Tre-fjerdedels front Honda CR-V Hybrid i ørkenmiljø.

NY HYBRID YTELSE

Splitter nye CR-V Hybrid reagerer raskt, er drivstoffeffektiv og ligger som støpt på veien. Det intelligente og svært avanserte drivverket leverer en sømløs kjøreopplevelse.

  • OPTIMAL EFFEKTIVITET MED

    3 kjøremoduser

  • 2-HJULSTREKK OG

    4-hjulstrekk

Honda CR-V Hybrid sett skrått forfra med virtuell omvisning-illustrasjon.
Honda CR-V Hybrid sett skrått forfra med virtuell omvisning-illustrasjon.

VIRTUELL OMVISNING

Bli med på en virtuell omvisning i CR-V Hybrid, og finn ut mer om ytelse, styling, sikkerhet og tilkoblingsmuligheter i verdens mest populære SUV.

Bla

Gå inn i Hybriden

Enda en milepæl for Honda CR-V.

i-MMD (intelligent Multi-Mode Drive)-teknologi gir eksepsjonell ytelse sammen med fremragende effektivitet. Dens aerodynamiske linjer, opprettet rundt et helt nytt chassis, gjør denne 5. generasjonen CR-V-en til en ekte førerens SUV. Når du er inne i den, vil du nyte et luksuriøst og sofistikert interiør som viser det nyeste innen hjelpemidler og infotainment sammen med komfort, plass og allsidigheten som CR-V er kjent for.

Nærbilde av Honda CR-V Hybrid-logo.
Nærbilde av Honda CR-V hybridbil nøkkel.
Honda CR-V Hybrid bil i gatemiljø, sett fra siden.
Honda CR-V Hybrid frontlys, sett forfra.

Sammenligne driftsmoduser

Honda CR-V er tilgjengelig med et utvalg av motorer og girkasser - inkludert en ny 1.5 VTEC TURBO – og alle er bygd for ytelse.

Honda CR-V bensin En avansert, drivstoffeffektiv 1.5 VTEC TURBO bensinmotor med 6-trinns manuell eller en CVT automatisk overføring. Et utvalg av 2WD- og 4WD-versjoner er tilgjengelig, inkludert et 7-seters alternativ.
Tre-fjerdedels Honda CR-V bensin rød bil, sett forfra. Honda CR-V bensin En avansert, drivstoffeffektiv 1.5 VTEC TURBO bensinmotor med 6-trinns manuell eller en 7-trinns CVT-girkasse. (Strømutgang for manuell girkasse er 173 PS / 220 Nm dreiemoment og 193 PS / 243 Nm for CVT.) Du kan også velge mellom 2WD- og firehjulsdrift, samt en 7-seters konfigurasjon.
Tre-fjerdedels Honda CR-V Hybrid hvit bil, sett forfra. Honda CR-V Hybrid En 2,0 liters Atkinson Cycle bensinmotor arbeider med to elektriske motorer – en fremdrifts- og en generatormotor – styrt av et intelligent system med flere moduser (i-MMD) som gir 3 kjøremoduser: Hybrid, motor og elektrisk kjøring. 2WD og 4-hjulsdrift er tilgjengelig.

Utforsk 1.5 VTEC TURBO

Din CR-V Hybrid

Legg til det personlige preget.

Det er mange måter å gjøre CR-V Hybrid litt mer «deg». Velg enten det brede utvalget av individuelle elementer eller velg en spesialdesignet tilbehørspakke. Du vil være i stand til å gi bilen din personlige detaljer som virkelig gjør den din.

Tre-fjerdedels front Honda CR-V Hybrid bil i gatemiljø.

HØYESTE SKÅR FOR SIKKERHET

Vår nye CR-V har fått høyeste 5-stjerners vurdering i de siste Euro NCAP-sikkerhetstestene.

Sikkerhet ligger til grunn for alt vi gjør, og en sikrere bil er vel så viktig som gleden du opplever når du setter deg bak rattet. Nye CR-V har en innovativ design i tillegg til Honda Sensing™ – en serie med teknologiske løsninger for aktiv sikkerhet og førerassistanse, som gir den mest omfattende kombinasjonen av sikkerhetsfunksjoner i sin klasse. 

Nye Honda CR-V slår følge med de andre Honda-modellene som er testet av Euro NCAP: Jazz, HR-V og Civic – alle har fått høyeste 5-stjerners vurdering av Euro NCAP.