CR-V er en selvladende fullhybrid. Den kjører jevnt og effektivt, og når du akselererer, i motsetning til en mild hybrid, får du umiddelbar elektrifisert ytelse.

Batteriikon

Føl kraften

Det smarte med Hondas e:HEV-system er at fullhybrider kan kjøre på stillegående elektrisk kraft som en mild hybrid ikke kan gjøre. Nye CR-V leverer enestående elektrifisert ytelse og god kjøreøkonomi.

Ikon for lave utslipp

Du trenger ikke å plugge inn

Honda e:HEV fullhybrider er selvladende og henter kraft fra regenerativ bremsing. Det er ikke behov for strømforsyning, noe som sparer deg for tid og problemer med å installere et ladepunkt.

Ikon for drivstoffeffektivitet

Mer effektivt

CR-V hybriden er en økonomisk SUV – vår komfortklasse kan kjøre opptil 860 km* før neste drivstoffstopp og oppnår CO2-utslipp på bare 114 g/km.
*CR-V Comfort WLTP-data.

Modus-ikon

Ro i sjelen

Energien fra batteriet mater ikke bare elektromotorene til å levere spennende ytelse, dette reduserer også kjørekostnadene og kommer med 5 års/100 000 km garanti.

Elektrisk drift gir en øyeblikkelig og jevn respons fra en stillestående start ved å bruke energien som er lagret i batteriet til å drive den elektriske motoren.

Hybriddrift kombinerer elektrisitet og bensin for daglig kjøring og gir spennende akselerasjon.

Motordrift bruker bensin for å opprettholde høyere hastigheter på motorveier.

Regenererende bremsing bruker energien som genereres av den elektriske motoren ved bremsing for å lade batteriet.

Finn ut hva det er som gjør hybridene våre så spesielle

Ta en nærmere kikk

Eksteriør

*
*
  • Platinum White Pearl Kr 7 000

Interiør

*
*
  • Svart skinn og syntetisk skinn

Stil møter ytelse

Vi presenterer Honda CR-V Sport Line. En sporty SUV som ikke bare er spennende å kjøre, men vekker oppmerksomhet uansett hvor du drar. Sport Line er tilgjengelig i Crystal Black Pearl eller Platinum White Pearl.

Føl deg trygg

Honda SENSING er en pakke med smarte sikkerhetsfunksjoner som varsler deg om farene du kanskje ikke ser. Den er laget for å holde deg og passasjerene dine trygge. 

Lukk

Designet for en mer fornøyelig kjøretur