Kommer snart

Hva venter rundt svingen?

Spennende nye oppdateringer. Noen hyggelige små overraskelser. Og så en real wow-faktor. Det er mye å bli begeistret over når vi i Honda lanserer våre fristende nye modeller. (Vi håper du klarer å vente litt til før du kan sette deg bak rattet)

En helt ny opplevelse

Engasjerende kjøring med virkelig effektivitet.

Helt nye CR-V kombinerer en karakteristisk tilstedeværelse på utsiden med førsteklasses kvalitet på innsiden. Dette populære kjøretøyet er bygget rundt en 1,5-liters VTEC TURBO, med 7-seters alternativ, eller en 2.0 HYBRID iMMD-type. Den har tenkt å fortsette som verdens favoritt-SUV, og den er klar til å dra hvor som helst – når du er klar.

Honda CR-V sett på skrå forfra med nærbilde av baklys og CR-V-logo.

Gode utsikter fremover

To tredjedeler av europeiske biler som selges innen 2025, vil ha elektriske drivverk.

Forpliktelsen vår til produksjon av kjøretøy med drivstoffceller – ved bruk av Hondas globale FoU-ressurser – vil snart gjøre at europeiske kunder får et omfattende utvalg hybridkjøretøyer og elektriske kjøretøyer. 

Honda Clarity Fuel Cell sett på skrå forfra med Honda-logo.

Ren klasse

Vi introduserer nye Silver Line.

Det er en sporty og stilig ny utgave i Honda Civic-serien med karakteristiske egenskaper som vil gjøre at du skiller deg ut i mengden. Denne flotte bilen gjør stort inntrykk med detaljene i sølv, og den går ikke ubemerket hen noe sted.

Honda Silver Line sett på skrå forfra med Honda Civic-logo.