Close

Ytelse for femdørs Civic

Den utfordrer deg til å kjøre

En ivrig sjel

VTEC TURBO

1,5 og 1,0 liter

Bensinmotorer

Scroll

Honda Civic-logo.

Veiene har aldri virket bedre

Femdørs Honda Civic har ikke bare plass til å være fleksibel, men også reell kapasitet for ytelse.

Generering av kraft

Neste generasjon motorer er lettere og mer effektive.

Nyeste Civic har ytelse som står til det sporty utseendet. Du kan velge mellom de to finjusterte bensinmotorene, de kraftige 182 hk 1,5 VTEC TURBO og 126 hk 1,0 VTEC TURBO. Uansett hvilken du velger, har du en spennende kjøretur i vente.

Økonomisk kjøring

Begge enhetene er laget for å tilføre maksimal kraft fra lav kapasitet, og de har Earth Dreams Technology, som gir perfekt balanse mellom sportsytelse og økonomi. De gir mye spenning og lavt drivstofforbruk.

Honda Civic sett på skrå forfra. I bymiljø om kvelden.

Velg ditt eget tempo

Uansett hvordan du kjører, kan femdørs Civic gi deg en opplevelse som passer for deg.

Honda Civic på veien, sett ovenfra.

Hvis du foretrekker manuell girkasse, har femdørs Civic en 6-trinns girkasse med enkelt girskift, som fører deg gjennom hele turtallsområdet med nøyaktig og sporty action.

Ta det med ro

I tillegg har vi en ny 7-trinns automatisk kontinuerlig variabel girkasse (CVT) som gir en mer avslappende kjøretur. Sterk, lineær akselerasjon er det som gjelder her, og hvis du føler for det, kan du få racinglignende kontroll ved å bruke ratthendlene til å skifte gir. Det er ditt valg.

Innvendig i Honda Civic sett fra siden.

Det er øynene og ørene dine

Honda SENSING er en avansert samling sikkerhetsfunksjoner som er laget for å holde deg og passasjerene tryggere.

Honda Civic sett på skrå forfra.

Kollisjonsminimerende bremsesystem

Hvis det er fare for kollisjon med et kjøretøy eller en fotgjenger, varsler denne funksjonen deg om faren og reduserer hastigheten, slik at du får hjelp til å redusere alvorsgraden av et eventuelt sammenstøt.

Kjørefeltvarsling

Hvis bilen beveger seg ut av kjørefeltet uten at du har satt på blinklyset, aktiveres lys- og lydvarsler for å varsle deg om å rette opp kursen.

Road Departure Mitigation

Et kamera som er montert på frontruten, oppdager om bilen er på vei ut av veien og bruker den elektriske servostyringen til å foreta små korrigeringer som holder kjøretøyet i kjørefeltet. I noen tilfeller kan det også aktivere bremsene.

Kjørefeltkontrollsystem

Bidrar til å holde deg midt i kjørefeltet, og reduserer behovet for å korrigere styringen og kjøreinnsatsen. Det gir en mindre stressende kjøreopplevelse, spesielt på motorveien.

Trafikkskiltgjenkjenning

Systemet for trafikkskiltgjenkjenning identifiserer trafikkskilt og formidler denne informasjonen til deg på en skjerm. To skilt kan vises samtidig.

Intelligent fartsbegrenser

Kombinerer på en smart måte den eksisterende funksjonen for justerbar fartsbegrenser med systemet for trafikkskiltgjenkjenning. Den stiller automatisk inn fartsgrensen til det som registreres i systemet for trafikkskiltgjenkjenning.

Intelligent adaptiv cruisekontroll

Denne funksjonen oppdager det hvis et kjøretøy som kjører i et tilstøtende kjørefelt, har tenkt å legge seg inn foran deg, og justerer hastigheten din på forhånd. Den hjelper deg også med å opprettholde avstanden til bilen foran, slik at du ikke trenger å endre farten.

Adaptiv cruisekontroll med Low Speed Follow

Denne funksjonen opprettholder en innstilt kjørehastighet og en trygg følgeavstand i forhold til kjøretøyet foran. Hvis det registrerte kjøretøyet stopper, senker denne funksjonen hastigheten og stopper bilen din uten at du trenger å holde foten på bremsen.

Føl forbindelsen

Når du setter deg inn i en Civic, blir du umiddelbart en del av den.

Honda Civic sett på skrå bakfra. Landlige omgivelser.

Vi har undersøkt og tenkt gjennom alle aspekter av bilen for å forbedre Civic-smidigheten. All denne teknologien er laget for å fungere sammen og skape det vi mener er vår mest avanserte og sporty Civic noensinne.

Tilpasset

Med den ergonomiske kjørestillingen og nytt styresystem med dobbel pinjong gir Civic utmerket tilbakemelding og kontroll, noe som gir en engasjerende kjøreopplevelse.

Hold deg på veien

Fjæringen er også konfigurert for hensiktsmessig og dynamisk håndtering og har et uavhengig Multi-Link-system bak og et MacPherson-stagoppsett foran.

Honda Civic sett ovenfra. I bymiljø.
Bilde av Honda Civic innvendig med styresystem med dobbel pinjong.
Gå til hovedside
Honda

Laster ... Vær tålmodig.