Close

Design for femdørs Civic

Jakten på det nye

En ny dimensjon

Plass til alt

478 liter

bagasjeplass

Sporty stil

10. generasjon

elegant aerodynamikk

Scroll

Honda Civic-logo.

Rom for å puste

Femdørs Civic kombinerer fantastisk flotte skulpturelle linjer på utsiden med en åpen og luftig følelse på innsiden.

Lekker design

Femdørs Civic vil vekke oppmerksomhet overalt.

Honda Civic sett bakfra.

Det første som slår deg, er den lave, aerodynamiske profilen. Det er åpenbart at denne bilen er skapt for ytelse, med elegante og atletiske linjer.

Elegant form

Foran er det store luftinntak og en smal frontgrill som gir et aggressivt særpreg. Alt bukter seg jevnt langs sidene på bilen, over taket og til den brede bakluken. Det er lett å se at hver millimeter av bilen er designet for kjøring.

Honda Civic sett fra siden.
Honda Civic sett forfra.

Innsiden

Sportsopplevelsen fortsetter på innsiden med designfunksjoner som instrumenter med digitalt lys, pedaler i lettmetall og et skinnkledd ratt. Plassen er også skapt for komfort, med rikelig benplass, myke materialer av høy kvalitet og luksuriøse seter.

Mer bagasjeplass

De allsidige 60 : 40-delte nedfellbare baksetene gir Civic større lastekapasitet. I kombinasjon med den brede bakluken, som gjør det mye enklere å pakke inn og ut av bilen, er det forbløffende hvor mye det er plass til.

Honda Civic bagasjerom sett på skrå bakfra.

Du kan enkelt tilpasse bagasjeplassen i din Civic slik at du får plass til ting med rar form.

Førerens utsikt til det innvendige dashbordet i Honda Civic.

Førerplassen er perfekt for alle kjøresituasjoner. Fra denne posisjonen gir Civic utmerket tilbakemelding og kontroll, slik at du får en engasjerende og sporty opplevelse når du ønsker det.

God kontakt

Hold deg oppdatert om alt du setter pris på, som musikk og venner.

Nærbilde av Honda CONNECT-systemet for infotainment med Garmin-navigasjon.

*Bare utvalgte modeller. Android Auto™-tilgjengelighet kan endres og kan variere basert på beliggenhet. Apple CarPlay®-funksjoner, applikasjoner og tjenester er kanskje ikke tilgjengelige i alle områder og kan endres.

Ved hjelp av Bluetooth® eller USB får du tilgang til informasjon og spillelister på smarttelefonen. Du kan også overføre telefonens grensesnitt (via Apple CarPlay® eller Android Auto™) til den 7-tommers berøringsskjermen for å få tilgang til apper der du kan foreta oppringinger samt sende og motta meldinger*.

Flere tilkoblinger

Med den forhåndsmonterte, nettbaserte AHA™-lydavspilleren kan du også koble til favorittene dine innen musikk, podcaster og nyhetstjenester. Når bilen står stille, kan du til og med se på film via HDMI.

Nærbilde av Honda CONNECT-systemet for infotainment med Apple iPlay.
Gå til hovedside
Honda

Laster ... Vær tålmodig.