Velg riktig lader til Honda e:Ny1

13. juni 2024

Velg riktig lader til Honda e:Ny1

Det er enkelt å lade elbilen hjemme med Honda Power Charger.

Hjemmelading av elbilen, for eksempel Honda e:New1, er enkelt. Honda Power Charger er brukervennlig, pålitelig og effektiv. Honda Power Charger kommer i tre varianter. Du kan velge mellom Honda Power Charger, Honda Power Charger S og Honda Power Charger S+. Alle har praktiske og smarte funksjoner.

Med basismodellen Honda Power Charger kan du lade opptil 22 kW med en trefasetilkobling eller 7,4 kW fra et standard strømuttak. Honda Power Charger S har også intelligent lading og kan kobles opp mot smarthjemsystemer. I tillegg er det mulig å angi forskjellige tilgangsnivåer. Den mest avanserte laderen er Honda Power Charger S+, og er en nyttig løsning hvis du har mange biler.

Her beskriver vi fordelene med Honda Power Charger:

God kvalitet
Honda Power Charger er svært grundig testet og leveres med tre års garanti. Laderen kan enkelt oppdateres slik at den alltid er oppdatert og moderne.

Sikkerhet
Sikkerhet er veldig viktig for Honda. Derfor er Honda Power Chargers designet for å fungere både utendørs og innendørs – i all slags vær. For å installere den hjemme trenger du bare en enkel Type A-jordfeilbryter, ikke den dyrere Type B.

Enkel å bruke
Honda Power Charger har et LED-lys som viser hva som skjer, og en skjerm som viser hvor mye energi som brukes. Når kabelen er riktig tilkoblet, låses den på plass for ekstra sikkerhet.

Rask og pålitelig lading
Honda Power Charger bruker den vanlige strømmen i hjemmet ditt til å lade bilen raskt og effektivt. Hvis du har tilgang til en sterkere strømforsyning (32A), går ladingen enda raskere. Laderen kan brukes med forskjellige kabler og overvåker alltid temperaturen for å forhindre overoppheting.

Smarthjem-teknologi
Honda Power Charger kan enkelt kobles opp mot ulike smarthjem-systemer, takket være teknologier som UDP og Modbus TCP.

Sikker bruk
Et system for kontaktløse kort (basert på RFID) gjør det mulig å begrense bruk av laderen til kun personer som har gyldig kort. Dette er spesielt bra for områder med fellesparkering og selskaper som bruker Honda-elbiler eller plug-in hybrider som firmabil. Opptil 1024 kort kan brukes med én Power Charger S+, og opptil 20 kort med én Power Charger S. Perfekt til firmaer og leilighetsbygg.

Les mer om lading hjemme