Priser klare for ny HR-V

13. september 2021

Priser klare for ny HR-V

Honda har nå satt prisene på den splitter nye HR-V med e:HEV hybrid drivlinje som standard. Den populære kompakte SUVen koster fra kr 386 900,-

Fra kr 386 900,- er alle modeller av den siste generasjonen HR-V utstyrt med hybridteknologien e:HEV og har to motorer som standard. HR-V Hybrid er det siste trinnet i Hondas forpliktelse til å elektrifisere alle standardmodeller som selges i Europa innen 2022.

Elegance-utstyrsnivået er inngangsmodellen med en pris fra kr 386 900,-. Den har LED-frontlys, oppvarmede forseter, 18-tommers aluminiumsfelger og en sømløs forbindelse til en smarttelefon som standard. Neste modellnivå er Advance med en pris fra kr 412 900,- og har en håndfri funksjon for å åpne den elektriske bakluken og deretter låse den når du forlater bilen, oppvarmet ratt og interiørdetaljer i syntetisk skinn og stoff. Advance Style-utgaven koster fra kr 438 900,- og har førsteklasses lyd, unike detaljer og karakteristiske designelementer, som 2-tone farge på karosseriet og oransje detaljer i kupeen.

Dette er første gang HR-V-modellen er tilgjengelig med hybridteknologien e:HEV, som produserer karbondioksidutslipp fra 122 g/km og en drivstofføkonomi på 5,4 l/100km. Bilen velger automatisk mellom tre kjøremoduser for best ytelse. Ved lave hastigheter kjører du for eksempel helt elektrisk.

Den helt nye HR-V-modellen har en dristig silhuett, mer elegant enn forgjengeren med et moderne design og litt av en kupé-følelse i linjene. Romslig og allsidig interiør hvor svært funksjonelle materialer og detaljer av høy kvalitet setter tonen.

Som alle andre nye Honda-modeller er HR-V utstyrt med Honda SENSING, som betyr klasseledende avanserte sikkerhetsteknikker og førerhjelpemidler. Den nye HR-V introduserer også en ny funksjon, Hill Descent Control, for bedre kontroll i bratte bakker og på overflater med dårlig grep.

Honda HR-V kan forhåndsbestilles fra 1. september.

Bestill prøvekjøring