Norgespremiere for nye HR-V

3. mars 2022

Norgespremiere for nye HR-V

Til helgen vil den nye HR-V Hybrid være på plass hos Hondas forhandlere. Det er en kompakt SUV med elegante kupélinjer og et stilrent moderne design. Hjertelig velkommen til en prøvetur!

Neste generasjon av Hondas populære kompakte SUV byr på massevis av funksjoner, komfort og ikke minst kjøreglede. Som vanlig med Honda er interiøret virkelig generøst for sin klasse. Fleksibiliteten til Hondas «Magic Seats» gjør at du kan utnytte bilens gode lastekapasitet maksimalt. Setene kan både legges flatt og vippes opp som kinoseter.

Klasseledende komfort
Bekvemmelighet er et mantra som Hondas utviklingsingeniører har tatt til nye nivåer. Hvert designelement skaper en følelse av generøs plass og luftighet. For det første er utsikten fremover utmerket. Førerplassen er plassert 10 mm høyere og vinduene er designet for å slippe inn mest mulig lys. Den flate linjen på panseret gir bedre sikt og sidespeilene er plassert lenger ned i døren. Forsetene er fullstendig redesignet for å motvirke tretthet og øke komforten. Ben- og skulderplassen har økt sammenlignet med forrige HR-V-generasjon, og setene kan vippes enda lenger bakover enn før.

Den funksjonen som kanskje har størst effekt på det innvendige miljøet for passasjerene er også den mest subtile. Det unike luftfordelingssystemet er basert på et nytt konsept innen klimaanlegg, med L-formede ventiler plassert i de øvre hjørnene av instrumentpanelet. De leverer den styrkende effekten fra en naturlig bris til alle passasjerer og skaper en jevn luftstrøm.

Som laget for kjøreglede
En ting vi gjerne forteller deg mer om er kjøreopplevelsen som den nye HR-V gir. Hondas ingeniører har analysert hver detalj for å maksimere førerens glede og komfort. Sammenlignet med forgjengeren har den helt nye HR-V en stivere karosseristruktur og en rekke forbedringer innen fjæring, styring og bremser. Dette gjør at bilen reagerer mer presist på førerens manøvrer og gir en mer givende og komfortabel, men også tryggere kjøreopplevelse. Kjøreegenskapene er forbedret, blant annet i form av mykere svingegenskaper og en stabil kjøreopplevelse.

På tide å prøvekjøre
Eksepsjonell hybrideffektivitet, lave utslipp, avansert tilkobling av mobil og nettbrett, og omfattende sikkerhetsteknikker i Honda SENSING. Detaljene og fordelene er mange med den nye HR-V. Den beste måten å yte dem rettferdighet på er å ta en prøvetur og teste selv.

Denne helgen, 4.– 5. mars, er splitter nye HR-V-er på plass hos våre Honda-forhandlere rundt om i landet. Husk å bestille tid for prøvekjøring på nett slik at du får den tiden som passer deg best, og slik at du slipper å vente.

Velkommen!

Bestill prøvekjøring