Høstens beste Honda-tilbehør

15. oktober 2021

Høstens beste Honda-tilbehør

Her er fire smarte løsninger for de som ønsker å leve et aktivt liv og forenkle hverdagen. Tilbehøret passer til Honda Jazz, CR-V eller Honda e.

1. Organiser pakkingen
Hvis du ofte har med deg vesker og annen bagasje, blir pakking både enklere og tryggere ved hjelp av dette originale tilbehøret fra Honda. Lastetilbehøret er spesielt tilpasset hver modell og går under det vanlige navnet Cargo Pack.

Lastepakken til Jazz består av et bagasjeromsbrett uten skillevegger, LED-lys for bagasjerom, bakre støtfangerfolie og bagasjeromsdeksel. Pris nå kr 3 870,- (normalpris kr 4 720,-).

For CR-V inkluderer Cargo Pack en førsteklasses organisator for bagasjerommet, støtfangerbeskyttelse og dekor for bagasjeromslist. Pris nå kr 6 350,- (normalpris kr 7 820,-).

2. Beskytt din Honda e
Honda e har praktisk tilbehør som effektivt beskytter bilen din. Pakken heter Protection Package Plus og inneholder en bagasjeromsmatte, gummimatter foran og bak, deksel for ladeport og beskyttelsesfilm for ladeporten. Pris nå 5 770,- (normalpris kr 6 990,-).

3. Bedre lys for lasting
Hondas baklukebelysning er et mye verdsatt tilbehør som gjør en stor forskjell og tydelig hjelper deg å laste inn eller ut av bilen i løpet av de mørke timene på dagen. Og som du vet, kan det være ganske mange her oppe i Norden. Belysningen består av to LED-lys som er installert på innsiden av bakluken. Lysene gir et kraftig og jevnt lys gjennom bagasjerommet, og de belyser også plassen bak bilen din. Den ekstra LED-belysningen tennes automatisk når bakluken åpnes. Baklukebelysningen er tilgjengelig for Jazz og CR-V og koster nå kr 1 770,- (normalpris kr 2 200,-).

4. Ta med sykkelen på utflukten
Neste gang det er på tide å planlegge en piknik, hvorfor ikke ta med syklene dine? Da kommer denne kroken veldig godt med. Braketten er egnet for sykkelholdere som har plass til to sykler. Braketten er lett å håndtere og fungerer perfekt med Hondas elektriske system og sikkerhetssystemer. Et 13-pins ledningsnett er inkludert og maksimal belastning er 50 kg. Passer til Jazz og koster nå kr 8 970,- (normalpris kr 9 995,-).

Alle prisene ovenfor er inkludert moms. Monteringskostnader kommer i tillegg. Tilbudene er gyldige til 31. desember 2021. Bestill hos din nærmeste forhandler.

Til nærmeste forhandler