Honda utvider modellutvalget i Europa

7. april 2022

Honda utvider modellutvalget i Europa

Neste år kommer tre nye elektrifiserte Honda-modeller, inkludert Hondas første elektriske SUV. Det betyr at Honda vil ha det bredeste utvalget i Europa på mange år.

Antallet Honda-modeller som selges i Norge og resten av Europa skal økes i 2023. Dette med en ny elbil i SUV-format (B-segment) og en fullhybrid SUV i C-segmentet. I tillegg kommer en ny generasjon av den populære SUV-en CR-V.

Dette er virkelig gode nyheter for alle oss som liker SUV-modeller, for tre av de nye modellene finnes i SUV-kategorien. Honda e får dermed selskap i elbilkategorien med en helt elektrisk, mellomstor SUV. En forhåndsvisning av modellen heter e:Ny1 Prototype og nevnes som kjernen i Hondas fremtidige produktsortiment. Den kompakte helelektriske SUV-en tilbyr den unike blandingen av dynamikk, teknologi og design som Honda er kjent for. Bilen vil være et fantastisk alternativ for familier på jakt etter sin første elbil.

Elbilen e:Ny1 og de andre Honda-modellene får selskap av en helt ny SUV i C-segmentet, altså samme segment som CR-V. Den kompletterer SUV-serien fra Honda, fra e:Ny1 til HR-V og CR-V. Modellen nevnes som en sporty og dynamisk fullhybrid. I 2023 kommer også en ny generasjon CR-V. Den vil være tilgjengelig som fullhybrid, men også som plug-in hybrid, som er første gang på det europeiske markedet.