Honda lanserer spennende sportsbilkonsept

10. november 2023

På showet snakket sjefen hos Honda Motor, Toshihiro Mibe, om slagordet som Honda har i dag: The Power of Dreams – How we move you, som er basert på to grunnleggende ideer: lidenskapen for å gjøre de ansattes drømmer til virkelighet, og konseptet mobilitet. Hele messen i Tokyo handler om mobilitet, og Honda har alltid handlet for å hjelpe folk med å bevege seg og komme seg rundt. Det startet med motorsykler, og i dag utvikler Honda en rekke kjøretøy og transportmidler, alt fra motorsykler og biler til fly, motorer til båter og andre spennende kjøretøy.

I forrige nyhetsbrev skrev vi om en rekke ulike konsepter som Honda presenterte på standen under den japanske bilmessen. En virkelig spennende nyhet for de som liker Honda-biler, og som vi ikke hadde med da, er Prelude-konseptet. Eldre Honda-førere husker kanskje Honda Prelude, en todørs kompakt sportskupé som Honda produserte fra 1978 til 2001 i hele fem generasjoner.

Prelude er tilbake
Navnet Prelude er altså tilbake, i sjette generasjon. Prelude er tilbake med det nye modellkonseptet som ble presentert på messen. Honda har alltid vært opptatt av å skape sportslige biler. Denne modellen vil være opptakten til Hondas fremtidige sportsmodeller. Den vil videreføre kjøregleden og sende den inn i en fullverdig, elektrifisert fremtid. Prelude-konseptet er en spesiell sportsmodell, som med sitt strømlinjeformede utseende gir en utrolig spennende kjøreopplevelse. Akkurat som tidligere Prelude-modeller viser konseptet en todørs kompakt kupémodell, med særegne sportslige kurver og linjer.