Honda Jazz vinner ”Small Car of the Year 2022”

10. februar 2022

Honda Jazz vinner ”Small Car of the Year 2022”

Honda Jazz Hybrid har vunnet en av Storbritannias mest prestisjefylte bilpriser, Small Car of the Year, altså beste bil i småbilklassen 2022 fra organisasjonen What car?.

Året starter bra for Honda og spesielt for Honda Jazz Hybrid. Bilmodellen vinner prisen Small Car of the Year 2022 fra What Car? – en britisk organisasjon som hjelper bilkjøpere med tips og anmeldelser av alle bilmerker. Hvert år blir de beste bilene nominert i ulike kategorier.

I konkurranse med andre store, kjente bilmerker utmerker Honda Jazz seg som en kompaktbil med store fordeler, blant annet seter med anti-tretthetsfunksjon, stor lastekapasitet på opptil 1205 liter takket være de magiske setene og et infotainmentsystem med sømløs smarttelefonintegrasjon via både Apple CarPlay og Android Auto.

Den kompakte bilmodellen føles ikke bare stor takket være det romslige interiøret, men også for den fine komforten og raffinerte designen den tilbyr. Hondas smarte e:HEV hybridteknologi gjør sitt for å forsterke en svært rimelig drivstofføkonomi, spesielt merkbar i urbane miljøer med lave hastigheter og mange stopp.

Mer om Jazz Hybrid