Deilig vinterkjøring med Honda e:Ny1

9. november 2023

Deilig vinterkjøring med Honda e:Ny1

Det er mange fordeler og praktiske funksjoner ved å kjøre Hondas helelektriske modell e:Ny1, ikke minst nå når det begynner å bli litt kjøligere. Her er ti tips.

Varm kupé. Via appen MyHonda+ kan du forvarme kupeen slik at du setter deg inn i en hyggelig og innbydende, varm bil om morgenen.

Ingen vinduer å skrape. Med forvarmet kupé slipper du å bruke tid på å skrape vinduene når det er frost. Du sparer verdifull tid om morgenen og slipper å fryse utenfor bilen mens du skraper.

Trådløs lading. Når du har satt deg godt bak rattet, plasserer du bare telefonen ved siden av deg på ladeplaten under skjermen, så lader du telefonen trådløst.

Smidig åpning. Når det er litt kaldere ute, setter vi pris på alle de små detaljene som gjør livet litt enklere. For eksempel har Honda e:Ny1 en elektrisk bakluke. Bare trykk på knappen, så lukker luken seg.

God sikt bakover umiddelbart. Bilens sidespeil er elektrisk oppvarmet, noe som betyr at du ikke trenger å skrape av frost eller fjerne dugg når temperaturene er lave.

Varme seter. Det er varme i forsetene på e:Ny1, en fin standardfunksjon som gjør turen litt mer komfortabel om høsten og vinteren.

Oppvarmet ratt. Advance-modellen av e:NY1 har oppvarmet ratt. Mye behageligere enn å legge fingrene rundt en iskald overflate.

Lys for alle. e:Ny1 har rikelig med innvendig belysning i kupeen. Den har stemningsfull kupébelysning i taket, vanlig innvendig belysning som lyser godt opp kupeen, kartbelysning i passasjersetet foran slik at medpassasjeren kan hjelpe sjåføren om nødvendig, målerbelysning slik at målerne er godt synlige under kjøring, et leselys bak for de som vil lese på reisen, samt belysning i bagasjerommet slik at du kan se ordentlig når du pakker inn i og ut av bilen når det er mørkt.

Adaptive fjernlys. I vinterhalvåret er frontlysene ekstra viktige. Honda e:Ny1 har en adaptiv fjernlysfunksjon. Dette betyr at frontlysene oppdager møtende kjøretøy som nærmer seg. Bilen skifter automatisk fra fjernlys til nærlys ved møtende trafikk eller når den oppdager et kjøretøy foran.

Kostnadsoverslag på nettet. Visste du forresten at det er mulig å få et finansieringsforslag for din nye Honda e:Ny1 på nettsiden via Hondas nye Sales Tool? Enkelt og raskt!

Les mer om e:Ny1