Bytt frontrute hos Honda

Har du fått steinsprut som har ført til sprekk i frontruten? Da kan du med fordel kjøre til ditt Honda-verksted og bytte til en originalrute.

22. november 2020

For mange er det sikkert helt opplagt at den vanlige servicen skal tas av ditt autoriserte Honda-verksted. Men visste du at du også kan få hjelp til å skifte frontrute og få nye nøkler?

I din moderne Honda er det mange viktige komponenter integrert i frontruten, for eksempel kameraer og sensorer, som blant annet bidrar til å styre bilens sikkerhetsteknologi. Ved å skifte på et autorisert Honda-verksted får du en originalrute montert på nøyaktig samme måte som da bilen var ny. En opplært tekniker sørger for at bilens sikkerhetsutstyr er riktig kalibrert, og at alle systemer fungerer som de skal. Skifte av frontrute omfattes ofte av bilforsikringen, og du betaler bare egenandelen.

Ditt autoriserte Honda-verksted kan også hjelpe deg med å bestille en ny originalnøkkel – hvis du har mistet nøkkelen, eller hvis den er ødelagt. Nøkkelen er spesielt kodet til akkurat din bils sikkerhetssystem og alarm. Honda-verkstedet sørger for at du får en ny originalnøkkel og fjernkontroll, forhåndsprogrammert til din Honda. Samtidig sørger verkstedet for at alle forsvunne eller utslitte eksemplarer blir deaktivert.