Infotainmentsystem

e:Ny1 har et sjenerøst 15,1" Honda CONNECT infotainmentsystem som gir deg full kontroll over infotainment- og kjørefunksjonene dine – fra navigasjon, apper og ryggekamera, til lyd og klimakontroll. Du ser også strømmåleren og EV-menyen. Den leveres komplett med Android Auto og Apple CarPlay, slik at du kan være tilkoblet uansett hvor du er.

Mann som kjører i Honda e:Ny1 ved hjelp av navigasjon på det digitale førerdisplayet.

Digitalt førerdisplay

Det 10,2" heldigitale førerdisplayet viser deg all informasjonen du trenger for veien videre, fullt tilpassbar via det multifunksjonelle rattet, slik at du ikke trenger å ta øynene fra veien. Se kjøretøyets status, sikkerhetsinformasjon og ladedata, alt i ett enkelt blikk.

Nærbilde av det digitale førerdisplayet.

Multifunksjonelt ratt

Det er smart plasserte kontroller innebygd i rattet til e:Ny1. Herfra du kan kontrollere lyden, tilpasse visningsalternativer eller foreta anrop – alt uten å ta hendene fra rattet.

Nærbilde av det multifunksjonelle rattet.

My Honda+

My Honda+-appen gir deg full fjern kontroll over din e:Ny1, slik at du kan planlegge ladetid, stille inn kupéklimaet eller sjekke batterirekkevidden før du setter deg i bilen. Du kan også abonnere på tilleggsfunksjoner som en digital nøkkel, bilsøker eller geogjerde. Sjekk brukerhåndboken eller snakk med din forhandler for modellspesifikke detaljer.

Mann ser på My Honda+-appen ved siden av Honda e:Ny1

Trådløs lading

Med en trådløs ladeplate i midtkonsollen som standard, kan du sørge for at mobilenheten din alltid er fulladet. De nyeste USB-C-portene foran og bak gir en ekstra lademulighet for passasjerenes enheter.

Nærbilde av den trådløse laderen i Honda e:Ny1.

Elektrisk bakluke

Lasting og lossing av biler kan være tungt, men med elektrisk bakluke (tilgjengelig på utvalgte modeller) gjør teknologien det tunge løftet. Åpne bagasjerommet med nøkkelbrikken, og når du er ferdig med å laste inn eller ut, trykker du bare på Walk Away Close-knappen og ser på at den automatisk lukker bakluken og låser bilen når du går bort fra bilen. Bagasjeromsdøren kommer også med en hendig høydejusteringsknapp som setter høyden på døren, slik at du ikke trenger å strekke deg.

Honda e:Ny1 sett skrått bakfra i fjellområde med et par som går av sted.

Multi-View-kamerasystem

Ved å bruke en rekke kameraer montert rundt bilen, viser Multi-View-kamerasystemet (tilgjengelig på utvalgte modeller) deg en klar 360-visning av omgivelsene på Honda CONNECT-skjermen når du manøvrerer inn og ut av trange steder.

Nærbilde av Honda e:Ny1 Multi-view-kamerasystem.

Luftdiffusjonssystem

Luftdiffusjonssystemet er designet med komfort i tankene, og leder luften langs taket og sidene av bilen, vekk fra ansiktene til føreren og passasjerene. Luftstrømmen er designet for å motvirke varmen som kommer gjennom sidevinduene om sommeren, så vel som kulden om vinteren. Du kan bytte tilbake til normal luftstrøm når som helst via den store kontrollknappen ved siden av ventilene.

Nærbilde av luftdiffusjonssystemet i Honda e:Ny1.

Nøkkelfri tilgang og start

Med smartnøkkelen i lommen eller vesken låses e:Ny1 opp for deg når du trekker i dørhåndtaket. Og med ett trykk på tenningsknappen starter e:Ny1 og er klar til å dra.

Nærbilde av tenningsknappen i Honda e:Ny1.