Panoramaglasstak

Den romslige kupeen fremheves av et stort panoramaglasstak, noe som gjør kupeen mer åpen og innbydende for både fører og passasjerer.

Barn som ligger på baksetet med mor som står i vinduet på Honda e:Ny1.

Oversiktlig dashbord

Innvendig i e:Ny1 gir et ryddig, flatt instrumentpanel et bredt synsfelt samtidig som alle nødvendige kontroller er innenfor fingertuppavstand.

Full oversikt over dashbordet med kvinne sett gjennom frontruten.

Setedesign

Våre ergonomisk utformede seter sørger for at du kommer uthvilt frem uansett hvor lang reise du har. Trekket kommer i lys grått eller sort miljøvennlig syntetisk skinn, avhengig av modell. Det har et vakkert utformet dynamisk quiltdesign med kontrasterende detaljer og sømdetaljer i blått. Førersetet har 8-veis elektrisk justering for full komfort på enhver reise.

Nærbilde av seteryggfunksjonen i Honda e:Ny1.

Omgivelseslys

Når dagslyset avtar, gir et blått omgivelseslys dashbordet, døren og fotbrønnen i e:Ny1 en myk belysning, og skaper en futuristisk følelse.

Opplyst interiør på Honda e:Ny1 om kvelden med modell utenfor vinduet.

Rikelig med bagasjeplass

e:Ny1 er en kompakt familie-SUV med et fleksibelt og praktisk interiør som tilpasser seg slik du trenger det. Den har et romslig lasterom på 361 liter som kan utvides til 1176 liter med setene nede. Du får også en dedikert plass for ladekabler under bagasjeromsgulvet.

En far snakker til barnet sitt som sitter i bagasjeområdet på Honda e:Ny1.

Oppvarmede seter og ratt

På kalde vinterdager kan du nyte oppvarmede forseter for topp komfort. Opplev i tillegg premium komfort med et oppvarmet ratt på utvalgte modeller. Det får kjøreturen til å føles luksuriøs – spesielt på kalde dager.

Kvinne tilbakelent i førersetet på Honda e:NY1.

Enkel tilgang til ISOfix-punkter

Med lett tilgjengelige ISOfix-fester (I-SIZE) på tvers av baksetene, og god plass til både forover- og bakovervendte barneseter, kan du sørge for at barnet ditt alltid har det komfortabelt og trygt.

Nærbilde av baksetet i Honda e:Ny1 med barn som holder ballonger og går forbi åpen dør.
Nærbilde av infotainmentsystemet i Honda e:Ny1.