Design

En smart og sofistikert familie-SUV. Stilen til e:Ny1 kombinerer dynamikk med funksjonalitet. Den enkle grilløse fronten, elegante hovedlys, uavbrutte LED-baklys og sekvensielle blinklys – som alt gir den nye e:Ny1 en unik, sofistikert karakter.

Modell som står ved siden av den opplyste baksiden av Honda e:Ny1 om kvelden.

Skjult ladeport

Panelet foran på bilen trekkes tilbake for å avsløre ladeporten. Den er plassert slik for enkel tilgang. Panelet kan åpnes manuelt ved å trykke på en knapp eller åpnes med smartnøkkelen.

Nærbilde av den skjulte ladeporten til Honda e:Ny1.

Nytt H-merke

Det hvite Honda H-merket på rattet og lettmetallfelgene, et nytt merke for vår elektriske fremtid, gjør at e:Ny1 skiller seg ut. På baksiden vises en ny Honda-logo i stedet for det tradisjonelle merket.

Nærbilde forfra av parkert Honda e:Ny1.

Parkeringshjelp

Med parkeringssensorer foran og bak samt et ryggekamera som standard, er e:Ny1 en lettparkert SUV. Toppmodellene er utstyrt med Honda parkeringspilot, som kan oppdage nærmeste ledige parkeringsluke og parkere bilen for deg.

Parkert Honda e:Ny1 sett bakfra med mann som går forbi.

Smarte hovedlys

Med Adaptivt kjørelys justerer e:Ny1 automatisk lysfordelingen til hovedlysene for å redusere blendingen av andre førere. I tillegg bruker systemet for fjernlysstyring kameraet til å overvåke området foran og justerer deretter fjernlyset automatisk når det er nødvendig for å unngå å blende møtende biler eller fotgjengere. Og med LED-tåke- og -blinklys foran, er du trygg på veien uansett vær.

Par går forbi en parkert Honda e:Ny1 sett forfra med lys på om kvelden.
Opplyst interiør på Honda e:Ny1 om kvelden med modell utenfor vinduet.