Privatleie

Leasing

Honda Jazz Hybrid Executive

  • Fra kun kr. 3.242,- pr. mnd. ink mva

Leasing er et langtidsleieprodukt på 36 måneder/ 45000km som tilbys kunder uten kjøpsopsjon, av Hondas leasingpartner NF Fleet AS (org. nr. 988 906 808). Tilbudet gjelder for norske statsborgere med registrert adresse i Norge. Det tas forbehold om innvilget kreditt og øvrige nødvendige godkjenninger, som innhentes etter at tilbudet er signert. Leien vil variere basert på endringer i rentemarkedet, og eventuelle endringer tilknyttet beskatning av leieforholdet og/eller kjøretøyet. Hvis valgt som separate tilleggsprodukter, vil leieavtalen inkludere service og vedlikehold, forsikring og årsavgift samt håndtering av bompasseringer og ladekort. Alle tilvalg følger betingelsene som fremkommer av selve leieavtalen. Det er beregnet inn forskuddsleie på kr 50.000,- ink mva for Honda Jazz Hybrid. Forskuddsleien må betales til NF Fleet før utlevering av leasingobjektet finner sted. NF Fleet utsteder en egen faktura på forskuddsleien i forkant av utleveringen. Terminbeløp fra kr 3242,- ink mva. Totalkostnad for hele leieperioden fra kr 172.049,- ink mva. Vi gjør oppmerksom om at langtidsleie av bil ikke dekkes av bestemmelsene om angrerett etter norsk lov.

Leasing

Honde e Advance

  • Fra kun kr 3.555,- pr. mnd. ink mva

Leasing er et langtidsleieprodukt på 36 måneder/ 45000km som tilbys kunder uten kjøpsopsjon, av Hondas leasingpartner NF Fleet AS (org. nr. 988 906 808). Tilbudet gjelder for norske statsborgere med registrert adresse i Norge. Det tas forbehold om innvilget kreditt og øvrige nødvendige godkjenninger, som innhentes etter at tilbudet er signert. Leien vil variere basert på endringer i rentemarkedet, og eventuelle endringer tilknyttet beskatning av leieforholdet og/eller kjøretøyet. Hvis valgt som separate tilleggsprodukter, vil leieavtalen inkludere service og vedlikehold, forsikring og årsavgift samt håndtering av bompasseringer og ladekort. Alle tilvalg følger betingelsene som fremkommer av selve leieavtalen. Det er beregnet inn forskuddsleie på kr 50.000,- ink mva for Honda e Advance. Forskuddsleien må betales til NF Fleet før utlevering av leasingobjektet finner sted. NF Fleet utsteder en egen faktura på forskuddsleien i forkant av utleveringen. Terminbeløp fra kr 3555,- ink mva. Totalkostnad for hele leieperioden fra kr 183.281,- ink mva. Vi gjør oppmerksom om at langtidsleie av bil ikke dekkes av bestemmelsene om angrerett etter norsk lov.

Leasing

CR-V Hybrid Elegance 2WD

  • Fra kun kr. 5.026,- pr. mnd.* ink mva

Leasing er et langtidsleieprodukt på 36 måneder/ 45000km som tilbys kunder uten kjøpsopsjon, av Hondas leasingpartner NF Fleet AS (org. nr. 988 906 808). Tilbudet gjelder for norske statsborgere med registrert adresse i Norge. Det tas forbehold om innvilget kreditt og øvrige nødvendige godkjenninger, som innhentes etter at tilbudet er signert. Leien vil variere basert på endringer i rentemarkedet, og eventuelle endringer tilknyttet beskatning av leieforholdet og/eller kjøretøyet. Hvis valgt som separate tilleggsprodukter, vil leieavtalen inkludere service og vedlikehold, forsikring og årsavgift samt håndtering av bompasseringer og ladekort. Alle tilvalg følger betingelsene som fremkommer av selve leieavtalen. Det er beregnet inn forskuddsleie på kr 50.000,- ink mva for Honda CR-V Hybrid. Forskuddsleien må betales til NF Fleet før utlevering av leasingobjektet finner sted. NF Fleet utsteder en egen faktura på forskuddsleien i forkant av utleveringen. Terminbeløp fra kr 5026,- ink mva. Totalkostnad for hele leieperioden fra kr 236.273,- ink mva.Vi gjør oppmerksom om at langtidsleie av bil ikke dekkes av bestemmelsene om angrerett etter norsk lov.

Leasing

CR-V Hybrid Elegance 4WD

  • Fra kun kr. 6.395,- pr. mnd.* ink mva

Leasing er et langtidsleieprodukt på 36 måneder/ 45000km som tilbys kunder uten kjøpsopsjon, av Hondas leasingpartner NF Fleet AS (org. nr. 988 906 808). Tilbudet gjelder for norske statsborgere med registrert adresse i Norge. Det tas forbehold om innvilget kreditt og øvrige nødvendige godkjenninger, som innhentes etter at tilbudet er signert. Leien vil variere basert på endringer i rentemarkedet, og eventuelle endringer tilknyttet beskatning av leieforholdet og/eller kjøretøyet. Hvis valgt som separate tilleggsprodukter, vil leieavtalen inkludere service og vedlikehold, forsikring og årsavgift samt håndtering av bompasseringer og ladekort. Alle tilvalg følger betingelsene som fremkommer av selve leieavtalen. Det er beregnet inn forskuddsleie på kr 50.000,- ink mva for Honda CR-V Hybrid. Forskuddsleien må betales til NF Fleet før utlevering av leasingobjektet finner sted. NF Fleet utsteder en egen faktura på forskuddsleien i forkant av utleveringen. Terminbeløp fra kr 6395,- ink mva. Totalkostnad for hele leieperioden fra kr 285.485,- ink mva. Vi gjør oppmerksom om at langtidsleie av bil ikke dekkes av bestemmelsene om angrerett etter norsk lov.