Nærbilde av telefon med Angi PIN-kode på skjermen
Nærbilde av telefon med Angi PIN-kode på skjermen

My Honda+

Honda Personlig Assistent

Den stemmeaktiverte Honda Personlig Assistent kan føre en naturlig samtale med deg for å lære hvordan den kan tilby deg relevante anbefalinger. Du kan sjekke været, finne favorittmusikken din eller velge restaurant – den er alltid der for å hjelpe deg.

Bla

Pakkedetaljer

Samhandle med din egen innebygde personlige AI-assistent. "OK Honda" åpner en verden av kontekstuell dialog som hjelper deg med å planlegge turen, sjekke værmeldingen og mye mer. HPA er for øyeblikket tilgjengelig på engelsk, fransk, tysk, italiensk og spansk.

Hvordan abonnerer jeg?

Alle funksjoner og fordeler med Honda Personlig Assistent vil være tilgjengelige for deg og kan lett aktiveres via My Honda+-appen.

FAQs

My Honda+ og bilen din.

Honda Personlig Assistent er tilgjengelig for Honda e Base og Advance og Jazz Hybrid Executive og Jazz Crosstar Executive

FAQs

Hvor mye må jeg betale?

Honda Personlig Assistent er tilgjengelig med et abonnement til Kr. 495,- inkl. mva, og du trenger appen for å laste ned den. Hvis du ønsker flere funksjoner i My Honda+-appen, kan du abonnere på disse pakkene: Sikkerhet og Reise og Honda Digital Nøkkel for å få tilgang til mange flere funksjoner – med unntak av Wi-Fi-sone i bilen, som du får tilgang til fra bilen.

 

FAQs
Abonnementer
Priser
Honda e
Jazz-serien
 

Basis Tilkoblingspakke

Få tilgang til et bredt spekter av tjenester.

Virtuelt dashbord, låsing og opplåsing via fjernbetjening og invitasjon av fører. For Honda e inngår klimakontroll og ladestyring ved hjelp av fjernbetjening og mye mer.

Gratis for den første navngitte eieren. En kostnad på kr 395,- for andre bruker.
Available
Available

Sikkerhet og reise

Ro i sjelen til enhver tid.

Digital veihjelp. Posisjonsbasert alarm, POI-sending til navigasjon, bilsøk, reisehistorikk, kjørescore og favorittruteplanlegger.

Gratis det første året, deretter kr 295,- per år (til tredje året)
Available
Available

Honda Digital Nøkkel

Smarttelefonen er nøkkelen.

Slå på, låsing/opplåsing av dør, lukking av elektrisk vindu, åpning av ladedeksel samt digitale nøkkelvarsler.

Tilgængelig for alle Honda e-kunder fra 2021
Available
Not available

Wi-Fi-sone i bilen

Tilgang til Internett i bilen.

Muligheten til å vise innhold på flere enheter via tjenesteleverandøren (AT&T, Vodafone eller andre)

Kostnadene avhenger av bruk
Available
Available

*Tjenestene kan variere avhengig av modellen, spesifikasjon og det året kjøretøyet ble lansert, samt det første registreringslandet.

For å laste ned og bruke alle appens funksjoner må du ha tilgang til et mobilnettverk og/eller ha en Internett-forbindelse. Klikk her for å lese alle vilkårene.