Nærbilde av telefon med Angi PIN-kode på skjermen
Nærbilde av telefon med Angi PIN-kode på skjermen

My Honda+

Honda Digital Nøkkel-pakke

Få tilgang til en lang rekke tilkoblede tjenester og funksjoner med My Honda+-appen, og bruk smarttelefonen din som en fjernkontroll for å låse opp, låse og til og med starte bilen med mobilen din. Du kan også dele din digitale nøkkel med familiemedlemmer eller nære venner hvis de ønsker å kjøre bilen.

Bla

Pakke-detaljer

Dette abonnement er gratis det første året etter at bilen er registrert.

Du kan dele bilen din ved hjelp av Honda Digital Nøkkel med opptil 5 inviterte førere. Som eier har du alltid kontrollen, og du får mulighet for å dele tilgang til alle de pakkene du har tegnet abonnement på, eller bare den digitale nøkkelen.

Slå på

Start bilen med smarttelefonen din. Ved hjelp av Bluetooth kan Android- og IOS-brukere trykke på på/av-knappen og angi en PIN-kode i appen for å starte bilen. Alternativt kan Android-brukere også starte bilen med NFC ved å trykke på smarttelefonen deres på dashbordet.

Lås og lås opp

Lås og lås opp bilen med smarttelefonen din. Innenfor Bluetooth-rekkevidde kan Android- og IOS-brukere komme inn i bilen. Alternativt kan Android-brukere også komme inn med NFC ved tapping med smarttelefonen på B-stolpen Det er ikke nødvendig med en Internett-forbindelse, du trenger bare å være innenfor Bluetooth-rekkevidde av bilen.

 

 

 

Lukk og stopp vinduer

Hvis du er innenfor Bluetooth-rekkevidde, kan du lukke og stoppe bilens vinduer med smarttelefonen din uten at du trenger en Internett-forbindelse.

Åpne ladedekselet

Åpne ladedekselet på din Honda e med smarttelefonen innenfor Bluetooth-rekkevidde – du trenger ikke en Internett-forbindelse.

Varsler

Vær nær bilen din til enhver tid ved å motta varsler hvis du lar en dør eller bagasjerommet stå ulåst, eller hvis du har glemt å lukke bagasjeluken eller vinduene. Fullstendig ro i sjelen. 

Når du bruker den digitale nøkkelen, anbefales det at du har med deg nøkkelen. For mer informasjon, se våre vanlige spørsmål på nettstedet.

Kvinne som står ved siden av en hvit Honda e og bruker My Honda+-appen

Hvordan abonnerer jeg?

Denne tjenesten er et gratis tilbud det første året. Før tilbudet utløper, gir vi deg to ukers varsel før fornyelse av abonnementet. Deretter trenger du bare å aktivere "automatisk fornyelse", så går resten helt av seg selv.

FAQs
Kvinne som står ved siden av en hvit Honda e og bruker My Honda+-appen

My Honda+ og bilen din.

Funksjonene i denne tilkoblede tjenesten er kun tilgjengelige i Honda e. 

FAQs
Kvinne som står ved siden av en hvit Honda e og bruker My Honda+-appen

Hvor mye må jeg betale?

Denne pakken er tilgjengelig for deg som et gratis abonnement for det første året, deretter koster den kr 695,- per år – du trenger bare å registrere deg og laste ned appen. Og hvis du ønsker flere funksjoner i appen Min Honda+, kan du abonnere på disse pakkene: Sikkerhet og reise samt Honda personlig assistent gir deg tilgang til mange flere funksjoner – med unntak av Wi-Fi-sone i bilen, som du får tilgang til fra bilen.

FAQs

Abonnementer
Priser
HR-V
Honda e
Jazz-serien
 

Basis Tilkoblingspakke

Få tilgang til et bredt spekter av tjenester.

Virtuelt dashbord, låsing og opplåsing via fjernbetjening og invitasjon av fører. For Honda e inngår klimakontroll og ladestyring ved hjelp av fjernbetjening og mye mer.

Gratis for den første navngitte eieren. En kostnad på kr 395,- for andre bruker.
Available
Available
Available

Sikkerhet og reise

Ro i sjelen til enhver tid.

Digital veihjelp. Posisjonsbasert alarm, POI-sending til navigasjon, bilsøk, reisehistorikk, kjørescore og favorittruteplanlegger.

Gratis det første året, deretter kr 295,- per år (til tredje året)
Available
Available
Available

Wi-Fi-sone i bilen

Tilgang til Internett i bilen.

Muligheten til å vise innhold på flere enheter via tjenesteleverandøren (AT&T, Vodafone eller andre)

Kostnadene avhenger av bruk
Available
Available
Available

Honda Personlig Assistent

Bare si "OK Honda"

Samhandle med din egen AI-assistent om bord for å åpne opp en verden av kontekstuelle samtaler som vil hjelpe deg med å planlegge reisen.

kr 495,- per år
Not available
Available with condition
Available with condition

*Tjenestene kan variere avhengig av modellen, spesifikasjon og det året kjøretøyet ble lansert, samt det første registreringslandet.

Honda Personlig Assistent er tilgjengelig for Jazz Hybrid Executive og Jazz Crosstar Executive

For å laste ned og bruke alle appens funksjoner må du ha tilgang til et mobilnettverk og/eller ha en Internett-forbindelse. Klikk her for å lese alle vilkårene.