Nærbilde av telefon med Angi PIN-kode på skjermen

Basis Tilkoblingspakke

Få tilgang til en lang rekke tilkoblede tjenester og funksjoner med My Honda+-appen. Omfatter: Låsing og opplåsing av dør med fjernbetjening, virtuelt dashbord og tilstandssjekk av det elektriske kjøretøyet for å holde deg informert om eventuelle problemer som kan kreve oppmerksomhet. Med Honda e kan du til og med styre kupéklimaet og foreta lading med fjernbetjening.

Bla

DETALJER

Basis Tilkoblingspakke er gratis for første eier i 3 år.

Paring med bilen din er en enkel prosess. Først foretar du en personlig tilpasning ved å opprette en Tilkoblet bil-profil ved hjelp av personopplysninger ved å laste ned My Honda+ appen fra App Store eller Google Play, og godta vilkårene. Be deretter Honda-forhandleren om å aktivere bilens telematikksystem/TCU. Deretter angir du bilens chassis-nummer i appen og kobler til ved å angi PIN-koden som vises på bilens dashbord. Når du er ferdig, kan du foreta ytterligere personlig tilpasning ved å velge mellom ulike abonnementspakker.

Periodisk bekreftelse av eierskap

For å beskytte kontoen din og dataene dine blir du bedt om å bekrefte eierskapet hver 6. måned. Du trenger bare å bekrefte eierskapet innen to uker når du blir bedt om det, så er kontoen din sikker.

Inviter fører

Del fordelene med og funksjonene i My Honda+ med venner og familie ved å invitere dem til å kjøre bilen din med appen. Inviterte førere kan oppleve alle fordelene ved appen, men du kan ta det helt med ro: De har ikke tilgang til hovedførers konto. 

Virtuell Garasje

Registrer deg for å administrere bilen din, og gjør den mer personlig ved å gi den et kallenavn.

Virtuelt Dashbord

Du kan se alle kjøretøyets data tydelig på smarttelefonen – det er som å være inne i bilen.

My Honda+-meldinger

Når du mottar abonnementspåminnelser, statusoppdateringer og sikkerhetsadvarsler, betyr det at du alltid er oppdatert, uansett hvor du er.

Elektronisk Tilstandssjekk (eVHC)

Dette gjør det mulig for utvalgte Honda-forhandlere å registrere resultater digitalt og sende resultatene fra tilstandssjekk til deg. Ved hjelp av linken fra My Honda+ får du tilgang til eVHC-plattformen, som gir deg mulighet til å godkjenne eventuelle nødvendige arbeider, eller be om å bli kontaktet av din Honda-forhandler.

EV-ladestatus og batteristatus

Du kan se den aktuelle ladestatusen til det elektriske kjøretøyet ditt, kontrollere om ladepistolen er tilkoblet samt se batterinivået sammen med informasjon om kjøreavstanden.

Låse og låse opp med fjernbetjening

Har du det travelt og glemte å låse bilen? Slapp av. Du kan låse og låse opp bilens dører via fjernbetjening, uansett hvor du er.

Fjernbetjent horn

Du kan aktivere hornet i bilen ved hjelp av fjernbetjening for raskt å finne bilen din.

Klimakontroll og planlegging av klimakontroll med fjernbetjening

Ved hjelp av fjernbetjening kan du styre eller planlegge et tidspunkt for innstilling av temperaturen i bilen, slik at du alltid får en god og varm velkomst.

Lading, planlegging av lading og maksimal lading med fjernbetjening

Kontroller ladingen av det elektriske kjøretøyet med fjernbetjening, og unngå de høyeste strømprisene ved å velge de tidspunktene der du sparer penger. Hvis du stiller inn på maksimal lading, sparer du også penger og forlenger batteriets levetid.

Kvinne som står ved siden av en hvit Honda e og bruker My Honda+-appen

Hvordan abonnerer jeg?

Basis Tilkoblingspakke er gratis for første eier i 3 år. Hvis du vil registrere en Honda-konto, må bilens tilkoblede tjenester være slått på av forhandleren din. Det eneste du trenger å gjøre, er å opprette en Tilkoblet bil-profil i appen, legge til bilens chassis-nummer, så er du fullt tilkoblet med tilgang til alle de funksjonene som er oppgitt i pakken, med unntak av Wi-Fi-sone i bilen, som du får tilgang til fra bilen.

FAQs
Kvinne som står ved siden av en hvit Honda e og bruker My Honda+-appen

My Honda+ og bilen din

Det spiller ingen rolle om du kjører e:Ny1, CR-V PHEV, HR-V e:HEV, Honda Jazz eller Honda e, for My Honda+-appen er skreddersydd til kjøretøyet ditt. Med andre ord – appen viser kun de funksjonene som er tilgjengelige for deg og bilen din.

FAQs
Kvinne som står ved siden av en hvit Honda e og bruker My Honda+-appen

Hvor mye må jeg betale?

Denne pakken tilbys deg som et gratisabonnement i 3 år når du kjøper en ny bil – du trenger bare å registrere deg og laste ned appen. Sekundære eiere må betale fra dag én av eierskapet for en 3-års periode, og hvis du ønsker å øke mulighetene i My Honda+-appen, kan du abonnere på disse pakkene: Sikkerhet og kjøring, Honda Digital Nøkkel og Honda Personlig Assistent for å få tilgang til mange flere funksjoner – med unntak av Wi-Fi-sone i bilen, som du får tilgang til fra bilen.

FAQs

Model
Basis Tilkoblingspakke
Sikkerhet og reise
Honda Digital Nøkkel
Wi-Fi-sone i bilen
Honda Personlig Assistent
 
Gratis for den første navngitte eieren i 3 år. En kostnad på kr 395,- for andre bruker for en 3-års periode.
Gratis det første året for den første navngitte eieren, deretter kr 295,- per år
Gratis det første året for den første navngitte eieren, deretter kr 695,- per år
Kostnadene avhenger av bruk
kr 495,- per år

HR-V

Available
Available
Available
Available
Not available

Honda e

Available
Available
Available
Available
Available

Jazz Range

Available
Available
Not available
Available
Not available

CR-V PHEV

Available
Available
Available
Available
Not available

e:Ny1

Available
Available
Available
Available
Not available

*Tjenestene kan variere avhengig av modellen, spesifikasjon og det året kjøretøyet ble lansert, samt det første registreringslandet.

For å laste ned og bruke alle appens funksjoner må du ha tilgang til et mobilnettverk og/eller ha en Internett-forbindelse. Klikk her for å lese alle vilkårene.