Bluetooth

Med trådløs Bluetooth®-teknologi kan du holde hendene på rattet og øynene på veien. Honda Handsfree Telephone med Bluetooth kommuniserer med telefonen og bruker talegjenkjenning, slik at du kan foreta og motta anrop – mens du konsentrerer deg om veien.

Bluetooth Honda Handsfree Telephone

Hondas håndfrie telefon er en smartere måte å bruke telefon i bilen på. Du behøver aldri mer å holde telefonen når du sitter bak rattet.

Hondas håndfrie telefon bruker Bluetooth trådløs teknologi til å overføre innkommende oppringninger til skjermen (ekstrautstyr) hvor du kan se detaljene Talekommandosystemet bruker dine talekommandoer til å ringe telefonnumre og navn som er lagret i Hondas håndfrie telefon-systemet, og ringer til og med direkte til steder som er lagret i navigeringssystemet. Alt dette gir deg en tryggere og mer komfortabel biltur.


Funksjon

Bruk telefonen du allerede har
De fleste telefoner med Bluetooth og Hands-free er kompatible.

Rattkontroller
Bruk rattkontrollene til å aktivere Hondas håndfrie telefon.

Skjerm (ekstrautstyr)
Vis skjermen (ekstrautstyr) for å se detaljer, for eksempel ”hvem ringer,” signalstyrke, batterinivå, og hvis du er i et nettvekslingsområde (roaming), om mobilleverandøren. (OBS: Enkelte telefoner sender ikke slike opplysninger).

Overfør samtaler mellom telefonen og Hondas håndfrie telefon.
Du kan dessuten overføre en samtale fra Hondas håndfrie telefon til telefonen (og motsatt) ved å trykke på TALK-knappen og si ”overfør”.

 

Honda Handsfree Telephone er kun kompatibel med telefoner som er utstyrt med Bluetooth- og HandsFree-profiler.