Close
Scroll

Avansert sikkerhetssystem

Honda Jazz bidrar til at du oppdager farer du ellers ville oversett.

Kjørefeltvarsling varsler om når du viker fra kjørefeltet du er i, og varslingssystemet for frontkollisjoner varsler deg om muligheten for en kollisjon i lav hastighet. Begge systemene bruker både hørbare og synlige varsler på dashbordet.

 

 

Innvendig komfort

Honda Jazz tilpasser seg raskt behovene dine.

Du får tilgang til det store bagasjerommet gjennom en stor åpning. Bagasjerommet kan også gjøres større takket være Magic Seats, som kan felles ned, senkes og vippes opp for å gi fleksibel bruk av interiøret. Du får plass til det aller mest i Jazz, og alle fire passasjerdører åpnes kan godt opp for enkel inn- og utstigning. På innsiden har Honda Jazz nok av høyde og benplass, som om det var en høyere modell, og de høydejusterbare setene er trukket i moderne stoff.

Drivstofføkonomi og ytelse

Honda Jazz kombinerer drivstoffeffektivitet med kjapp ytelse.

En 6-trinns manuell girkasse gir kjøring med god respons, mens kjøretøystabiliseringssystemet overvåker individuell hjulhastighet, analyserer veigrepet automatisk samt kompenserer automatisk for under- og overstyring. Tomgangsstopp maksimerer drivstoffeffektivitet når du venter ved trafikklys, hvor motoren stanses og starter på nytt umiddelbart når du skal kjøre videre.

Tilkoblet kjøreopplevelse

Honda CONNECT-berøringsskjermen underholder bilens passasjerer.

Hvis du kobler til smarttelefonen via USB eller Bluetooth, kan du få tilgang til Internett og snakke via håndfrifunksjonen. Du kan tilpasse berøringsskjermen på 7'' med egen bakgrunn, få tilgang til Garmins satellittnavigasjon med DAB digital radio samt til og med stoppe og se en film via HDMI-kontakten.

 

 

 

Enkel manøvrering

Honda Jazz bidrar til å unngå bulker og riper ved lave hastigheter.

Parkeringssensorene foran og bak varsler deg om objekter i nærheten, og ryggekameraet gjør at du kan rygge med trygghet. Bakkestartassistanse gjør at bilen ikke ruller når du står stille i en helling, og aktivt bybremsesystem kan registrere en mulig kollisjon ved lav hastighet og varsler deg før bremsene aktiveres automatisk som siste utvei.

 

Gå til hovedside
Honda

Laster ... Vær tålmodig.