Close

YTELSE MED EKSTRA MORO

Nye Honda Jazz er klar til å spre kjøreglede med sin effektive 1,3-liters i-VTEC-motor. Den leveres med en sportslig 6-trinns manuell girkasse eller en myk 7-trinns CVT-automatgirkasse, som begge sørger for utmerket ytelse og økonomi. Uansett hva du velger, kan du være sikker på å oppleve kjøreglede.

KVIKK OG ENERGISK

EN SØMLØS

7-trinns, CVT

automatisk girkasse

EN SPORTSLIG

6-trinns

manuell girkasse

Scroll

Honda Jazz-produktlogo.

JAZZ-STILEN

Morsom å kjøre, med et sportslig nytt utseende.

Klar til dyst

Vi tar kjøregleden på alvor.

Honda Jazz Dynamic på landet, sett på skrå bakfra.

Med to girkasser å velge mellom liker Honda Jazz seg både i bygater og på landeveien.

Honda Jazz har masse energi. Med sin økonomiske 1,3 liters i-VTEC-motor passer den utmerket til så vel bykjøring som til lange helgeturer – vi sier at den har moroinnsprøyting.

Automat eller manuell?

Den presise 6-trinns manuelle girkassen gir deg en spennende kjøretur, men om du foretrekker et automatisk alternativ, gir vår avanserte 7-trinns CVT-girkasse deg sømløse girskift, bedre økonomi og lavere utslipp.

Spar mer

Begge girkassene gir enestående ytelse og drivstofføkonomi, men får hjelp av Jazz' tomgangsstopp-funksjon til å redusere drivstofforbruket ytterligere. Denne funksjonen slår av motoren når du venter på grønt lys, og starter automatisk når du trykker på gasspedalen.

Honda Jazz Dynamic i byen, sett på skrå forfra.

Hvis du ønsker en sportslig kjøreopplevelse på landeveiene, kommer den 6-trinns girkassen virkelig til sin rett. Du kan også få en sportslig kjøreopplevelse med den 7-trinns CVT-girkassen, ved å veksle til manuell modus og bruke den racerinspirerte hendelen på rattet.

Trygge kombinas- joner

Selv om den er liten, har Jazz mange sikkerhetsfunksjoner.

Honda Jazz Dynamic sett på skrå forfra.

Med alle disse sikkerhetsfunksjonene var det ingen overraskelse at Jazz ble tildelt NCAP Best in Class Supermini-utmerkelsen.

Honda Jazz ble tildelt utmerkelsen for sikreste supermini av den uavhengige sikkerhetsorganisasjonen Euro NCAP. Etter å ha fått NCAPs 5-stjerners vurdering, fikk den også tittelen Best in Class Supermini 2015 for fremragende sikkerhetsytelse. Dette har bestått, og nå er det enda mer.

ADAS-system (avansert førerassistanse)

Teknologien i sikkerhetspakken for førerassistanse inkluderer funksjoner som kjørefeltvarsling og aktivt bybremsesystem. Disse beskytter deg på veien.

Varslingssystem for frontkollisjoner

Systemet varsler deg med både visuelle signaler og lydsignaler når det oppdager en mulig kollisjon lenger fremme.

Varslingssystem for punktering

Denne funksjonen holder deg og passasjerene dine trygge ved hele tiden å overvåke dekktrykket og varsle deg om problemer på forhånd.

System for fjernlysstyring

Dette systemet analyserer kjøreforholdene og veksler automatisk mellom fjernlys og nærlys.

Automatiske hovedlys med skumringssensor

Vi misliker å kjøre i dårlig lys. Derfor har vi lagt til en sensor som automatisk aktiverer hovedlysene på Jazz-en i svakt lys.

Vindusviskere med regnsensor

Vindusviskerne foran slår seg på så snart det begynner og regne, og justerer hastigheten ut i fra hvor mye det regner. Dette betyr at du kan holde blikket på veien og hendene på rattet.

Gå til hovedside
Honda

Laster ... Vær tålmodig.