Jazz-ytelse

Ytelse med ekstra moro

Kjenn energien

1,5-liters i-VTEC

130 hk

motor

1,3-liters i-VTEC

102 hk

motor

Scroll

Honda Jazz-produktlogo.

Jazz med fart

Ytelsen matcher den nye stilen.

Klar, ferdig, kjør

Vi tar kjøregleden på alvor.

Du kan nå velge mellom to fantastiske i-VTEC-motorer til Honda Jazz: Den økonomiske og anerkjente 1,3-literen er komplettert med en ny 1,5-liters – og du finner alt under panseret på den nye Dynamic-modellen. Den energiske motoren er perfekt for både raske bilturer i byen og lengre turer utenfor bygrensene.

Sånn skal det gjøres

Automat eller manuell?

Honda Jazz Dynamic på landet, sett på skrå bakfra.

Den 6-trinns manuelle girkassen til Jazz gir deg en engasjerende kjøretur. Den automatiske Jazz er like sporty og har en girskifthendler som gir deg manuell kontroll for raske endringer.

Den presise 6-trinns manuelle girkassen gir deg en spennende kjøretur, men om du foretrekker et automatisk alternativ, gir vår avanserte 7-trinns kontinuerlig variable girkasse deg sømløse girskift, bedre økonomi og lavere utslipp. Du kan utnytte den sporty karakteren til Jazz ved automatiske modusskift og bruke den racerbilinspirerte girskifthendleren.

Mer sparing

Begge girkassene gir enestående ytelse og sparer deg for penger, men Jazz strekker seg enda lenger med tomgangsstoppfunksjonen. Funksjonen slår av motoren når du venter på grønt lys, og starter umiddelbart når du trykker på gasspedalen.

Honda Jazz Dynamic i byen, sett på skrå forfra.

Du kan velge mellom to motorstørrelser og to girkasser til Honda Jazz, noe som gjør den perfekt for både i byen og på motorveien.

Trygge kombinasjoner

Selv om den er liten, har Jazz mange sikkerhetsfunksjoner.

Honda Jazz Dynamic sett på skrå forfra.

Med alle disse sikkerhetsfunksjonene var det ingen overraskelse at Jazz ble tildelt NCAP Best in Class Supermini-utmerkelsen.

Honda Jazz ble tildelt utmerkelsen for sikreste supermini av den uavhengige sikkerhetsorganisasjonen Euro NCAP. Etter å ha fått NCAPs 5-stjerners vurdering, fikk den også tittelen Best in Class Supermini 2015 for fremragende sikkerhetsytelse. Dette har bestått, og nå er det enda mer.

ADAS-system (avansert førerassistanse)

Teknologien i sikkerhetspakken for førerassistanse inkluderer funksjoner som kjørefeltvarsling og aktivt bybremsesystem. Disse beskytter deg på veien.

Varslingssystem for frontkollisjoner

Systemet varsler deg med både visuelle signaler og lydsignaler når det oppdager en mulig kollisjon lenger fremme.

Varslingssystem for punktering

Denne funksjonen holder deg og passasjerene dine trygge ved hele tiden å overvåke dekktrykket og varsle deg om problemer på forhånd.

System for fjernlysstyring

Dette systemet analyserer kjøreforholdene og veksler automatisk mellom fjernlys og nærlys.

Automatiske hovedlys med skumringssensor

Vi misliker å kjøre i dårlig lys. Derfor har vi lagt til en sensor som automatisk aktiverer hovedlysene på Jazz-en i svakt lys.

Vindusviskere med regnsensor

Vindusviskerne foran slår seg på så snart det begynner og regne, og justerer hastigheten ut i fra hvor mye det regner. Dette betyr at du kan holde blikket på veien og hendene på rattet.