Close
Tre-fjerdedels front mot Honda HR-V Sport, sett fra siden.
Tre-fjerdedels front mot Honda HR-V Sport, sett fra siden.

UTROLIG YTELSE

Denne lette og kompakte sports-coupe stylede SUV’en kommer med den spennende responsen til vår 1,5 VTEC TURBO, 182PS-motor. Den er jevn, kraftig og med et valg av 6-trinns manuell eller 7-trinns CVT-girkasse – ekte kjøreglede med spenning.

Det mørke og sportslige temaet fortsetter på innsiden. Det romslige interiøret, med våre berømte Magic Seats – er laget i en skinn og stoffkombinasjon for en komfortabel og fokusert kjøreopplevelse.

Bla

Honda HR-V-logo.

En ny type SUV.

Dynamisk ytelse med et dristig nytt sporty design – HR-V Sport er like imponerende å kjøre som den er å se på.

Mørk og særpreget

Den nye HR-V Sport er designet for å sette sine fotspor.

Den er kanskje mørk, men den har en selvsikker og karismatisk personlighet med veldefinerte sportslige linjer, lær-stoff kombinasjonsseter og matt-svart 18”aluminiumsfelger. HR-V Sport har en dristig og trygg tilstedeværelse med sportsfronten og bakpanelene, sidekledning, svart mesh frontgrill, svarte speilhetter og tvilling-eksos.

Nærbilde av Honda HR-V Sportshjul.
Nærbilde av Honda HR-V Sport interiør seter.
Tre-fjerdedelsside mot Honda HR-V Sport.
Nærbilde av Honda HR-V Sport tvilling-eksos.

Rask respons

Den turboladede motoren gir effekt.

Det er en kraftig 182PS, 1,5 VTEC TURBO og den trekker virkelig. Akselerasjonen blir vanedannende, når du kjenner den spennende følelsen av å bli presset tilbake i setet ditt. Kombinert med avansert teknologi, som vår smidige Handling assist, ytelsesdempere og innstillinger for variabel utvekslingsforhold, legger alt tilrette for en spennende kjøring som er både sporty og energisk.

Tre-fjerdedeler mot Honda HR-V i bymiljø, sett forfra.

Alltid tilkoblet

HR-V leveres med vår Honda CONNECT-teknologi.

Sidevendt mot Honda HR-V Sport i urbane omgivelser.

Den setter alt du elsker i livet, som din musikk og dine venner, rett ved fingertuppene.

Personlig startskjermbilde

Personliggjør den ved å kombinere Honda CONNECT 7” berøringsskjermen med favorittbildene dine. Den gir enkel tilgang til telefonkontaktene dine, og du kan til og med styre den med stemmen.

Bluetooth

Den intuitive berøringsskjermen gir deg tilgang til alle funksjonene på mobiltelefonen din via Bluetooth™. Du har også Wi-Fi-, USB- og HDMI™-tilkobling, noe som gjør at du enkelt kan koble deg til Internett og musikk på reisene dine.

Modell demonstrerer AHA-app på Honda HR-V Sport.

Det er flere forbindelser med AHA-appen som gir deg tilgang til en rekke radiostasjoner og dine sosiale medier favoritter ved å kun trykke på en knapp.

Gå til hovedside
Honda

Laster ... Vær tålmodig.