Scroll

Økonomi og ytelse

Honda HR-V kombinerer drivstoffeffektivitet med topp ytelse.

En 6-trinns manuell girkasse gir en responsiv kjøreopplevelse, mens Vehicle Stability Assist overvåker de individuelle hjulhastighetene og kompenserer automatisk for understyring og overstyring. Tomgangsstopp maksimerer drivstoffeffektivitet når du venter ved trafikklys, hvor motoren stanses og starter på nytt umiddelbart når du skal kjøre videre. Sammen med Econ-modus, som justerer motorinnstillingene for å forbedre drivstoffeffektiviteten, er HR-V den perfekte kombinasjonen av økonomi og ytelse.

Enkel manøvrering

Honda HR-V bidrar til å forhindre bulker og riper ved lave hastighet.

Bakkameraet og sidespeilet som heller nedover i revers, hjelper deg med å rygge trygt, mens parkeringssensorene varsler deg om objekter i nærheten. Bakkestartfunksjonen gjør at du ikke ruller når du starter i en bakke, og City-Brake Active System kan oppdage en mulig kollisjon ved lave hastigheter, ved å varsle deg før bremsene aktiveres automatisk.

Interiørkomfort og funksjonalitet

Honda HR-V tilpasser seg dine behov.

HR-V har bred tilgang til et stort lasterom, som kan gjøres enda større takket være de allsidige Magic-setene som kan foldes flate, dykkes ned og tippes opp for å tillate fleksibel bruk av interiøret. Du vil bli overrasket over hva som får plass i HR-V. Forsetene er fulle av justeringsmuligheter og er oppvarmede. Når du har satt deg inn vil du oppleve eksepsjonell hode- og benplass, og en åpen og luftig følelse – som gjøres enda bedre med glasstaket, som kan åpnes.

Avanserte sikkerhetssystemer

Honda HR-V hjelper deg med å unngå farer du normalt ikke ser.

Kjørefeltvarsling varsler om når du viker fra kjørefeltet du er i, og varslingssystemet for frontkollisjoner varsler deg om muligheten for en kollisjon i lav hastighet. Begge systemene bruker både hørbare og synlige varsler på dashbordet.

Tilkoblet kjøreopplevelse

Med kontroller nær hånden holder HR-V deg underholdt og tilkoblet når du er på farten.

Ved å koble til smarttelefonen via USB eller Bluetooth – og ved hjelp av talegjenkjenning – kan du få tilgang til Internett eller snakke via håndfrifunksjonen. Du kan tilpasse 7''-berøringsskjermen med ditt eget bakgrunnsbilde, få tilgang til Garmin satellittnavigasjon, DAB digitalradio og avspilling av video via HDMI-tilkoblingen.

Gå til hovedside
Honda

Laster ... Vær tålmodig.