Close

FINANSIERINGS-LØSNINGEN FOR DIN HONDA

Privatlån

Billån hos Santander

På denne siden kan du gjøre deg kjent med hvilke ulike privatlån og fordeler vi tilbyr. Bilkjøp er for de fleste av oss en av de større investeringene vi gjør, og mange ønsker å finansiere kjøpet. Honda Finance hjelper deg med finansiering i samarbeid med Santander Consumer Bank AS.

Gjennom våre Honda forhandlere tilbyr vi en rekke finansieringsprodukter for privatpersoner og bedrifter. Vi skreddersyr løsninger etter hva som passer din økonomi.

Lån til bil gis i form av salgspant på bilen, enten den er ny eller brukt. Med salgspant i bilen slipper du å stille sikkerhet i bolig.

Standard billån

Er en gunstig og svært praktisk måte å finansiere kjøp av ny eller brukt bil.

  • Kun pant i bilen som sikkerhet
  • Inntil 10 års nedbetalingstid på lånet
  • Inntil 100 prosent finansiering
  • Meget rask behandling på sin søknad

Skreddersydd billån

Kaskofritt billån kan halvere prisen på din bilforsikring, og passer ypperlig for deg som:

  • Skal kjøpe bruktbil
  • Trenger lån på inntil kr. 100 000
  • Ikke ønsker full kaskoforsikring

Kaskoforsikring lønner seg svært sjelden til biler under kr. 100 000 og med dette lånet krever vi ikke at du har full kaskoforsikring på bilen for å få lån.

Lån til din første bil

Er du mellom 18 og 23 år og skal kjøpe bil? Da har vi et skreddersydd tilbud til deg. Eneste forutsetning er at du har en foresatt som stiller sikkerhet for lånet. Kontakt din lokale Honda forhandler for ytterligere informasjon.

Privatleasing

Hvis du er opptatt av trygghet, driftssikkerhet og et forutsigbart bilhold, er leasing et godt alternativ.

En leasingavtale gir deg bruksrett på bilen til en avtalt månedspris i en avtalt periode. Minste bindingstid for leasingavtaler er nå på 4 år. Det er mulig med leasingavtaler kortere enn 4 år, men da kommer et tillegg tilsvarende gjenstående mva på leieperioden. Dette beløpet kan også periodiseres over avtalt løpetid på leasing kontrakten. I leasingperioden er det du som er ansvarlig for forsikring, vedlikehold og service. Forhandler setter en restverdi på bilen, noe som betyr at du slipper å tenke på hva bilen er verdt etter at leasingperioden er over. Ved å lease bil slipper du også å ta opp lån, og binder på den måten ikke kapital.