Head Up Display

I CR-V projiseres Head Up Display direkte på frontruten, noe som betyr at du kan se viktig kjøreinformasjon uten å ta øynene fra veien. Du kan skreddersy lysstyrken og informasjonen som vises via kontroller på det multifunksjonelle rattet.

Nærbilde av Head Up Display i Honda CR-V Plug in Hybrid

Digitalt førerdisplay

Et 10,2" førerdisplay er standard – plassert bak rattet. Du kan velge informasjonen du vil se via kontrollene på det multifunksjonelle rattet.

Nærbilde av det digitale førerdisplayet i Honda CR-V Plug in Hybrid

Elektrisk bakluke

Lasting og lossing av det store bagasjerommet i CR-V er gjort enkelt med den elektriske bakluken. Den gir deg håndfri fjerntilgang enten via nøkkelen eller sparkesensoren, eller du kan bare trykke på en knapp, så lukker Walk Away Close-funksjonen bakluken og låser bilen din sikkert når du går bort fra den. Du kan også kontrollere høyden på bagasjeromsdøren slik at du ikke må strekke deg for å lukke den.

Honda CR-V Plug in Hybrid sett bakfra med hund og person som sitter inne i bagasjerommet.

Infotainmentsystem

Den sentrale Honda CONNECT-berøringsskjermen på 9 tommer kobler deg sømløst til favorittappene dine via Apple CarPlay og Android Auto. Den har også et navigasjonssystem som inkluderer et smart drivstoffsparealternativ.

Nærbilde av infotainmentsystemet i Honda CR-V Plug in Hybrid

Parkeringshjelp

Med parkeringssensorer foran og bak, samt et ryggekamera som standard, er det enkelt å parkere med CR-V. Sett den i revers, og infotainmentskjermen på 9" kommer til live med vidvinkel bakover samt området bak bilen sett ovenfra og ned.

I tillegg kan Honda Parking Pilot oppdage nærmeste ledige parkeringsluke og parkere bilen for deg.

Nærbilde av Honda CR-V Plug in Hybrid parkeringspilotskjerm.

Omsluttende lyd

Med et premium BOSE-lydsystem med 12 høyttalere kan du nyte krystallklar lyd.

Nærbilde av BOSE-høyttalere i Honda CR-V Plug in Hybrid

Trådløs telefonlading

Med en trådløs ladeplate i midtkonsollen som standard, kan du sørge for at mobilenheten din alltid er fulladet. De nyeste USB-C-portene foran og bak gir en ekstra lademulighet for passasjerenes enheter.

Nærbilde av Honda CR-V Plug in Hybrid med trådløs ladeteknologi.

Nøkkelfri tilgang og start

Med smartnøkkelen i lommen eller vesken låses CR-V opp for deg når du trekker i dørhåndtaket. Og med ett trykk på tenningsknappen starter CR-V og er klar til å dra.

Honda CR-V Plug in Hybrid sett fra siden med person.

Multi-View-kamerasystem

Ved å bruke en rekke kameraer montert rundt bilen, viser Multi-View-kamerasystemet deg en klar 360°-visning av omgivelsene på Honda CONNECT-skjermen når du manøvrerer inn og ut av trange steder.

Nærbilde av Honda CR-V Plug in Hybrid med Multi-view kamerasystem.

Ekstern tilkobling

My Honda+-appen holder deg tilkoblet til din CR-V hjemme eller når du er på farten. Husker du ikke hvor du parkerte? Appen leder deg dit. Se drivstoff- eller ladestatusen til CR-V, eller dobbeltsjekk for å sikre at vinduene og dørene er låst – alt eksternt via appen. Du kan også spare tid ved å slå på klimakontrollen før reisen, slik at bilen din er klar med perfekt temperatur – før du i det hele tatt går ut av huset.

Nærbilde av person som bruker My Honda+-appen.
Honda CR-V Plug in Hybrid sett skrått forfra i fjellområde.