Honda hybridytelse.

Den smarte Honda-hybriddrivlinjen, kombinert med en 2 L bensinmotor, gir CR-V 184 ps maks effekt og genererer 335 Nm dreiemoment. Det betyr at denne store SUV-en kan oppnå en jevn akselerasjon fra 0 til 100 km/t fra 9,4 sekunder.

e:PHEV Plug-in Hybrid


CR-V plug-in hybrid kommer med vår e:PHEV-drivlinje og et større batteri som gir lengre rekkevidde. Velg EV-modus og e:PHEV leverer en elektrisk kjøreavstand på opptil 82 km (WLTP-data) uten utslipp under kjøring. Og når batterinivået blir lavt, begynner den kraftige 2 L bensinmotoren å forsyne den elektriske motoren. Den effektive drivlinjen har et drivstofforbruk på 0,8 liter per 100 km, mens vektet CO2-utslipp starter på svært lave 18 g/km (WLTP-data).

Hvit CR-V Plug in Hybrid som viser innpluggingsområdet

Jevn håndtering

Den nye CR-V leverer effekten og dreiemomentet du trenger når du trenger det – i både urbane og landlige omgivelser. Med fire kjøremoduser å velge mellom – Sport, Normal, Econ og Snow – endres kjøretøyoppsettet for å gi den optimale ytelsen, trekkraften og effektiviteten som kreves for veiforholdene. Hill Decent Control-funksjonen hjelper deg å kjøre sakte i nedoverbakker med konstant hastighet – uten å måtte bremse.

Det er også en ekstra slepemodus for å bistå med ladestyring når du trekker en tilhengervekt på opptil 1500 kg.

Bryter for jevn håndtering
Honda CR-V Plug in Hybrid  sett skrått forfra plugget inn for lading.

Neste: Plug-in-lading