SØKEN ETTER FREMRAGENDE DYKTIGHET

Den intelligente motoren i nye CR-V leverer en god kjøreopplevelse, og bygger på 20 års erfaring med utvikling av hybridbiler.

  • Intelligent Multi-Mode Drive

    i-MMD

  • KOMBINERT DRIVSTOFFORBRUK

    5,5 l/100km

Bla

Direkte kontakt

CR-V Hybrid velger den optimale modusen for alltid å gi en responsiv og effektiv kjøring.

Den har en Atkinson-type, 2,0 liters bensinmotor og to elektriske motorer – en elektrisk fremdriftsmotor og en elektrisk generatormotor som gjør den mulig å kjøre i bensin-, elektrisk eller hybridmodus. I stedet for å bruke en konvensjonell overføring, er CR-V bygd med et enkelt fast girforhold som gir sjåføren en sømløs flyt av kraft- og selvtillit – det er hybriden du kan føle.

Tre-fjerdedels front mot Honda CR-V Hybrid bil i gatemiljø.

Den tenker av seg selv

Den intelligente Multi-Mode Drive gir alltid høy ytelse og effektivitet.

i-MMD-teknologien sikrer at bilen alltid bruker energi på den mest effektive måten. Dette betyr at CR-V Hybrid skifter sømløst mellom sine tre strømmoduser: Elektrisk kjøring, hybriddrift eller motordrift. Når du kjører av gårde i elektrisk modus, avgir bilen et akustisk varsel – det er så stille – og under visse kjøreforhold, kan du manuelt forlenge den elektriske kjøretiden ved å trykke på den dasbordmonterte EV-modus-knappen. Hvis du ønsker en mer dynamisk følelse, gir Sport-modusen en mer engasjert kjøreopplevelse.

Nærbilde av Honda CR-V Hybrid drivsystem.
Nærbilde av front Honda CR-V Hybrid Atkinson Cycle bensinmotor.

2,0-liters Atkinson Cycle bensinmotor har to elektriske motorer – en fremdrifts- og en generatormotor – styrt av det intelligente Multi-Mode Drive (i-MMD)-systemet.

Uanstrengt kjøring

Nyt kjøreturen, mens Honda CR-V velger den mest dynamiske og effektive måten å ta deg til reisemålet ditt.

Det er et innovativt system som gjør det mulig for bensinmotoren å operere innenfor sitt optimale effektområde så ofte som mulig. I kombinasjon med ECON-modus er resultatet et ekstremt drivstofføkonomisk kjøretøy.

Nærbilde av Honda CR-V Hybrid innvendig konsoll.

Driftsmodus velges via overføringsknappen på konsollen.

Nærbilde av Honda CR-V Hybrid innvendig forfra gatemiljø.

Noen ganger vil CR-V bruke alle tre motorene for å oppnå best ytelse – en trippel boost – samtidig som den mest drivstoffeffektive kjøringen opprettholdes.

Sikkerhetsstandard

Honda SENSING er en serie av avanserte funksjoner designet for å holde deg og passasjerene dine trygge.

Sidevendt Honda CR-V Hybrid i gatemiljø.

Kollisjonsbegrensende bremsesystem

Dersom det er mulighet for kollisjon med et kjøretøy eller en fotgjenger, varsler denne funksjonen deg om faren, og reduserer hastigheten din for å minimere alvorlighetsgraden av eventuelt sammenstøt.

Advarsel om filskifte

Dersom bilen beveger seg ut av banen, uten å blinke, blinker og lyder advarsler for å gjøre deg oppmerksom på driften.

Begrensing av filskifte

Kameraet på frontruten oppdager om bilen kjører ut av veien og bruker elektrisk servostyring til å påføre subtile korreksjoner og holde kjøretøyet i filen sin. Under visse forhold kan den også ta i bruk bremsene.

Kjørefeltholder

Dette bidrar til å holde deg midt i filen, hvilket gir en mindre stressende kjøreopplevelse ved å redusere behovet for styringskorrigeringer og kjøreinnsats på motorveien.

Trafikkskiltgjenkjenning

Systemet for gjenkjenning av trafikkskilt identifiserer trafikkskilt og overfører informasjonen til deg via et visuelt display. To kan alltid vises.Intelligent Speed Limiter

Intelligent fartsbegrenser

Kombinerer eksisterende justerbare fartsbegrenser-funksjon med gjenkjenningssystemet for trafikkskilt for å angi fartsgrensen automatisk til det som registreringssystemet for trafikkskilt registrerer.

intelligent - Adaptiv cruisekontroll

Denne funksjonen registrerer om et kjøretøy i et kjørefelt ved siden av har til hensikt å kutte inn foran deg og justerer hastigheten din på forhånd. Det hjelper deg også med å opprettholde avstanden mellom deg og bilen foran, slik at du ikke må endre farten manuelt.

Gå til hovedside
Honda

Laster ... Vær tålmodig.