Close

Honda Urban EV

FREMTIDENS FØRERMILJØ

Her er et glimt av det unike interiøret i prototypen av vår EL-bil – med skjerm i bilens fulle bredde – som avsløres på Geneva Motor Show i Mars. Brukerfokusert teknologi presenteres i en ren, enkel design som skaper en engasjerende og avslappet atmosfære – opplevelsen vil for alltid forandre måten du kjører på. Kontakt oss for flere oppdateringer.

Honda Urban EV Concept i bymiljø, sett forfra.
Honda Urban EV Concept i bymiljø, sett forfra.

VÆR KLAR FOR HONDAS ELEKTRISKE ÆRA

Ventetiden er snart over, og det varer ikke lenge før avsløring og verdenspremiere på prototypen av vår nye spennende EL-bil. Tiden for Hondas EL-bil er snart her og du kan lære mer om opplevelsen av å kjøre en her.

Bla

Helt elektrisk

"Vårt Urban EV-konsept er den sanne representasjonen av Hondas "Vi holder ting enkelt"-designfilosofi, som tar sikte på å lage biler med større appell for folk flest." Makoto Iwaki, Honda R&D Executive Creative Director.

SMIDIGHET ER STIKKORDET

Ta en titt på hvordan det kan se og føles ut å kjøre vår el-bil i fremtiden.

Den elektriske opplevelsen

Tenk deg å kjøre en Honda-elbil.

Du vil bli komfortabelt isolert i en nesten lydløs verden. Det er ingen gir, bare den lette berøringen av gasspedalen gir sømløs, jevn kraft fra en kilde som er ren og effektiv, med null utslipp. Velkommen til en ny epoke av Honda-kjøring.

Utvikling av idéen

Bringe konseptet til liv.

Urban EV vil være Hondas første masseproduserte batteridrevne kjøretøy som selges i Europa, men elektriske kjøretøy har eksistert i over 100 år i forskjellige former. Ideen er ikke ny, men det er teknologien. Under utviklingen av Urban EV Concept så våre designere og ingeniører nye måter å uttrykke disse ideene på, og fant ut at enkelhet var nøkkelen. Antall bevegelige deler er dramatisk redusert; bare en brøkdel av det du finner i et vanlig kjøretøy. Det betyr mye større energieffektivitet og mindre vedlikehold.

Tre-fjerdedels front mot Honda Urban EV-konsept, under utvikling.
Honda Urban EV-konsept i forsknings- og utviklingsfasen.

Hondas FoU-team vant Car Design Award 2018 for å ha gitt et betydelig bidrag til utviklingen av bildesign med Honda Urban EV-konseptet.

Spar energi

På tide å gå helt elektrisk.

Ladetider for elbiler vil avhenge av størrelsen på bilen og batteriet. Den typiske ladetiden for helt elektriske biler – ved bruk av en standard hjemmekontakt – er mellom seks og åtte timer. De fleste elektriske biler kan også bruke hurtigladingpunkter som kan fylle opp batteriene til 80 % kapasitet på rundt 30 minutter.

Utvalg av elektriske kjøretøy

De fleste nye elbiler har en rekkevidde på opptil 161 km og over – avhengig av batteristørrelse.

Utsnitt av Honda-ladesystem.
Honda Urban EV plugget inn for lading.

Honda Power Manager-konsept

Dette var en ide som ble oppfunnet sammen med Urban EV-konseptet i Frankfurt. Det er et smart system som kan lagre energi mer effektivt, frigjøre elektrisitet generert av fornybare kilder tilbake i hjemmet eller selge det tilbake til rutenettet.

Teknisk Honda-diagram for å vise forskjellige ladetyper.

Lavere avgifter

Avansert teknologi er en integrert del av den attraktive, minimalistiske designen.

Den fantastiske Honda Urban EV-elbilen, som først ble vist på Tokyo Motor Show, er ikke lenger et konsept; den er i ferd med å bli en realitet. Så hvorfor gå elektrisk? Vel, elbiler er billigere å kjøre og vil koste mindre enn en bensin- eller dieselbil. Det er også betydelige skattefordeler og noen flotte offentlige bevilgninger som du kan dra nytte av. Alt i alt vil det å gå grønt vil spare mye mer enn bare miljøet ... det vil spare deg penger.

Nærbilde av Honda Urban EV-konseptets ratt.
Nærbilde av Honda Urban EV Concept-batteristrøm.
Tre-fjerdedels bakside mot Honda Urban EV-konsept.
Tre-fjerdedels bakside nærbilde av Honda Urban EV-konsept.

Den beste konseptbilen

Under mottakelsen av den anerkjente 2018 Car Design Awards, ble Urban EV-konseptet beskrevet som å bringe "en nødvendig følelse av personlighet til EV-markedet". Hvorfor ikke ta en titt selv?

Ta kontakt

Urban EV-konseptet er nå live.

Med utviklingen av helt elektriske kjøretøyer som stadig utvikler seg, kan du registrere deg for oppdateringer og nyheter om utviklingen av Urban EV-prototypen.

Meld din interesse