NESTE KAPITTEL

Hils på dynamiske og avanserte Jazz og sportslige Jazz Crosstar. De er en del av vår elektrifiseringssatsing og er utstyrt med et hybrid drivverk med to motorer som sørger for responsiv, smidig og effektiv kjøring.

  • Hybrid drivverk

    e:HEV

  • Svært allsidig

    Magic Seats

SMÅ DIMENSJONER, STORT INNTRYKK

Ta en nærmere titt på helt nye Honda Jazz og Honda Jazz Crosstar.

Det nye hybride drivverket er hjertet i helt nye Jazz. Det er responsivt: med sømløs effektlevering. Det er smidig: med direktedriftsgirkasse og raffinert, behagelig interiør. Det er effektivt: med den nyeste teknologien som sørger for å gi deg lite utslipp og god økonomi.  Enkelt sagt kan du være trygg på at du får et kjøretøy som gir deg optimal ytelse. 

ET STØRRE UTVALG

Helt nye Jazz og Jazz Crosstar har det samme avanserte hybride drivverket, men har hver sin personlighet.  Uansett hvilken du velger, den sofistikerte Jazz eller livsstilsmodellen Crosstar, vil du raskt oppdage at den virkelige skjønnheten deres ligger i kjøreegenskapene.

JAZZ CROSSTAR HYBRID

JAZZ HYBRID

ET GODT STED Å VÆRE

Helt nye Honda Jazz er like avansert innvendig som den er utvendig.

Et nytt perspektiv

Helt nye Jazz og Jazz Crosstar gir sjåføren panoramautsikt over veien.  Den økte sikten sørger ikke bare for en avslappende kjørestilling, men gir også en betydelig sikkerhetsfordel.

Fyldig instrumentering

Instrumentpanelet er utformet slik at du kan se viktig informasjon med et raskt blikk.  Den horisontale, 7-tommers TFT-skjermen erstatter gammeldagse målere med enkel funksjonalitet og bidrar til den romslige og kvalitetspregede atmosfæren.

Komfortabel sittestilling

De brede forsetene med tretthetsforebyggende egenskaper minner om de man vanligvis i biler i limousinklassen.  Korsryggstøtten har blitt forbedret og det allerede romslige interiøret har fått enda mer benplass.  Med våre populære Magic Seat bakseter kan du foreta flere justeringer for å få plass til flere folk eller mer bagasje, alt etter som. På Jazz Crosstar er setetrekket vanntett, noe som betyr at det tåler følgene av en aktiv livsstil. 

En klar skjerm

Den 9-tommers Honda CONNECT-midtskjermen viser de mest brukte appene, slik at du enkelt og raskt kan velge dem. Appene er i tillegg fargekodet etter kategori, noe som øker brukervennligheten ytterligere.

HYBRIDBILER ER FREMTIDEN

Den helt nye Jazz-serien med hybridbiler er et annet viktig fremskritt.

Hybridkjøretøy hjelper oss å nå målet om nullutslipp. Vi har som målsetting å oppnå dette ved å gjøre betydelige forbedringer på hver nye modell, ved å utvide utvalget vårt av hybridkjøretøy og ved å fortsette med elektrifiseringen.