Close
Scroll

Idéen

Byene våre forandrer seg: hvorfor gjør ikke bilene våre det samme?

Byene våre lever og ånder uopphørlig. De vokser og utvikler seg rundt menneskene som bor i dem. Nå er det på tide at bilen utvikler seg og spiller sin rolle i forvandlingen av byene. Honda mener at å utvikle en helelektrisk bil som representerer fremtidsrettede verdier, er den beste måten å gjøre dette på. 

UNDER HUDEN PÅ DEN NYE Honda e

Se nærmere på de innovative teknologiene som gjør elbilen vår til en fryd å kjøre.

FARGEN DIN

Rolig og kjølig, mørk og mystisk eller lys og sporty? Velg en farge for den helt nye Honda e som passer deg og din livsstil.

Bilen vist er Honda e prototypen og den kan variere noe fra masseproduksjonsmodellen. Disse fargene er til illustrasjon.

Crystal Black Pearl

Crystal black pearl

Det ytre

Ikke undervurder et minimalistisk ytre.

Honda e Prototype er inspirert av den originale Honda Civic. Den har et moderne, retroaktig utseende med få detaljer og et sportslig preg. De symmetriske LED-frontlyktene har svart bakgrunn, i likhet med baklyktene. Med et øye for selv de minste detaljer har alt som kan skjules, blitt nettopp det. Førerassistansesystemene er nesten usynlige for øyet. Ladepunktene er ute av syne. Taket synes å sveve lett over de rene vindusflatene. Resultatet er et nytt estetisk konsept; en attraktiv og kompakt elektrisk bil med perfekte proporsjoner som tiltrekker seg beundrende blikk mens den glir stille gjennom bylandskap og videre.

Det indre

Det unike, avslappende interiøret i Honda e Prototype.

Den åpne utformingen av Honda e Prototype gjenspeiler det japanske arkitektoniske prinsippet Ma. Ordet beskriver det åpne rommets dynamiske egenskaper. Hondas designere og ingeniører samarbeidet om å skape et konsept med flatt gulv og bakhjulsdrift som gir rom for et slikt åpent interiør. Den rene og tydelige grafikken på sjåførens informasjonsskjerm og infotainmentsystem tilfører det naturlige preget et hint av moderne teknologi. Oppbevaringsrom og ladepunkter sørger for at alt finner sin plass. 

Avansert teknologi, raffinert enkelhet

Den nyeste teknologien bringer mennesker sammen.

Det digitale dashbordet i full bredde i Honda e Prototype demonstrerer hvordan teknologi kan knytte sammen mennesker. Her finner du sømløs tilkobling av smarttelefoner, talestyrte systemer og fyldig informasjon om førerens reise og kjørestil. Det tradisjonelle sidespeilet er erstattet av nye, avanserte videokameraer som viser omgivelsene i større detalj enn noe speil kan gjøre, og som praktisk talt eliminerer faren for blindsoner. I tillegg eliminerer videokameraene luftmotstanden. På det elegante, toeikede rattet finner du knapper som gir rask tilgang til populære funksjoner. Forresten, merket du at det var noe som mangler? Det finnes ingen girspak. I stedet er knapper for kjør, rygg og parker praktisk plassert ved førerens kne.

Kraft gjennom lading

Lad når du vil, hvor du vil.

Om bilene har gitt oss frihet, gir den nye generasjonen elektriske biler som Honda e Prototype en ny type frihet: friheten til å lade bilens batteri når og hvor du vil. En elektrisk bil kan lades med vekselstrøm hjemme, ved hjelp av et vanlig støpsel eller en egen ladeenhet. Du kan også parkere bilen ved butikker, plugge den i og la den stå og lade opp batteriet mens du kikker i butikkene. På lengre reiser gir et landsomfattende nettverk av ladestasjoner mulighet for hurtiglading, noe som innebærer at batteriet kan lades til 80 % kapasitet i løpet av bare 30 minutter.

Over 200 km per lading

Med en rekkevidde på over 200 km er Honda e Prototype mer enn kapabel til å håndtere hverdagskjøring. Og hver tur bør nytes: Den elektriske bilen har lavt tyngdepunkt, og kraften går gjennom bakhjulene, noe som gir bilen utmerkede kjøreegenskaper. Likevel, med reduserte avgifter og energikostnader sammenlignet med bensin- eller dieseldrevne biler handler Hondas nye generasjon av elektriske biler om mer enn nytelse.

Bli med oss

Vær den første til å sikre deg Hondas nye elbil.

Er du klar til å ta del i skiftet og oppleve Hondas spennende nye elbil? Det åpnes snart for bestillinger. Registrer deg for å få flere oppdateringer.

Reserver nå