Melding om informasjonskapsler

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler. En informasjonskapsel er en liten fil med bokstaver og tall, som vi legger på datamaskinen din hvis du samtykker til dette. Disse informasjonskapslene lar oss skille deg ut fra andre brukere av nettstedet vårt, noe som bidrar til å gi deg en god opplevelse når du besøker nettsiden vår, og det lar oss også forbedre nettstedet. Fullstendige detaljer om typen informasjonskapsler vi bruker, og hensikten med dem er tilgjengelig i retningslinjene våre for informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til bruken av informasjonskapsler.

Våre retningslinjer for informasjonskapsler

Hva er en informasjonskapsel?

En informasjonskapsel er en liten tekstfil som vi legger på datamaskinen eller enheten din hvis du samtykker til dette. Informasjonskapsler kan brukes til flere formål, noe vi skal forklare nærmere nedenfor.

Du kan blokkere eller fjerne informasjonskapsler gjennom nettleseren eller ved å bruke tredjepartsprogramvare, men det kan oppstå problemer med å bruke enkelte deler av nettstedet hvis du gjør dette.

Ved å fortsette å bruke nettstedet samtykker du til bruken av informasjonskapsler. 

Hva gjør informasjonskapsler på Hondas nettsted?

Informasjonskapsler gjør mye forskjellig, og vi har satt opp noen eksempler nedenfor:

• De kan huske preferansene dine – for eksempel din foretrukne Honda-forhandler. Dette vil gjøre enkelte prosesser enklere å fullføre (for eksempel å finne kontaktdetaljer eller et kart).

• De kan samle inn anonym bruksinformasjon – for eksempel det antall personer som bruker vårt søkeverktøy til å finne frem til forhandlere. Vi bruker denne informasjonen til å fortsette å forbedre opplevelsen din.

• De kan huske at du besøkte Honda-nettstedet, og annonsører på nett kan bruke denne informasjonen til å skreddersy meldingene deres til deg – for eksempel ved å vise en annonse på et tredjepartsnettsted, som promoterer et aktuelt Honda-tilbud til deg.

Husk – du kan blokkere eller fjerne informasjonskapsler når som helst, og når du gjør dette, vil den lagrede informasjonen slettes permanent. 

Informasjonskapslene som brukes for dette nettstedet

Vi bruker informasjonskapsler i fire kategorier på vårt nettsted:

1. Helt nødvendige informasjonskapsler

• Disse er informasjonskapsler som er nødvendige for at nettstedet skal fungere. Disse omfatter f.eks. informasjonskapsler som lar deg navigere til de riktige sidene, hvis vi gjør oppdateringer av måten nettsiden fungerer.

2. Informasjonskapsler for ytelse

• Disse informasjonskapslene samler inn informasjon om hvordan besøkende bruker nettstedet vårt, lar oss vite om det har oppstått feil samt lar oss teste nye funksjoner. Vi samler ikke inn informasjon som identifiserer den besøkende direkte, siden dataene er summariske og anonyme. Denne informasjonen brukes bare til å forbedre hvordan nettstedet fungerer. 

3. Informasjonskapsler for funksjonalitet

• Disse informasjonskapslene bidrar til å aktivere spesifikk funksjonalitet på nettstedet for å forbedre opplevelsen din, for eksempel ved å huske preferansene dine (som valg av forhandler), registrere om en tjeneste allerede er tilbudt til deg (som undersøkelser), eller lagre mer komplekse avgjørelser (som det spesifikke produktet du er interessert i).

4. Informasjonskapsler for målretting/annonsering

• Disse informasjonskapslene registrerer besøket ditt på nettstedet vårt, sidene du har besøkt samt koblingene du har fulgt. Vi vil bruke denne informasjonen til å gjøre nettstedet vårt og annonsene på det mer relevant for dine interesser. Vi kan også dele denne informasjonen med tredjeparter for dette formålet). De brukes også til å spore effektiviteten til annonseringskampanjer. 

Merk at tredjeparter (inkludert f.eks. annonseringsnettverk og leverandører av eksterne tjenester som nettrafikkanalyser) også kan bruke informasjonskapsler, og de har vi ingen kontroll over. Disse informasjonskapslene er sannsynligvis for ytelse eller målretting.